HomeInterestingEmlékeztek még Geronazzo Máriára? Ilyen gyönyörű nő volt mielőtt plasztikáztatott

Emlékeztek még Geronazzo Máriára? Ilyen gyönyörű nő volt mielőtt plasztikáztatott

Geronazzo Maria nevét nem biztos, hogy mindenki ismeri, ezért mindenképpen szerettünk volna mesélni egy kicsit életéről, ki is ő valójában, mivel foglalkozik, minek köszönheti sikerét és a többi. Geronazzo Maria valójában Babócsy Mária néven látta meg a napvilágot 1957. október 6-án egy értelmiséginek számító családban, mivel nagyapja egyetemi tanárként dolgozott. Mikor 14 éves lett benevezett egy “Ki mit tud?” versenyre, mint énekesnő, de sajnos nem jutott tovább ugyanis a zsűri túlságosan fiatalnak tartotta őt.

Nagyon népszerű volt a férfiak körében mivel négyszer megházasodott. Először 18 évesen mondta ki a boldogító igent az oltár előtt gyermekkori szerelmének. Ám a frigy nem tartott sokáig mivel két hónap után beadták a válást, és fél év múlva a bíróság felbontotta azt. A válási procedúra során megismerkedett következő férjével, akivel Svájcba költöztek és ott éltek 14 esztendőn át. ennek hála úgy elsajátította a német nyelvet, mintha az lett volna valódi anyanyelve. Itt elvégzett egy pedikűr-manikűr szakmát és emellett egy biztonsági felszereléssel foglalkozó cégnél is dolgozott. Harmadik férje utána ment Svájcba és takarító céget alapítottak, amit utána továbbfejlesztettek renovációs céggé. Persze ezen házassága sem volt túlságosan hosszú életű, de negyedik férje után változás állt be életében. Felvette azt a vezetéknevet, amivel ismertséget szerzett a világban. Ez nem más volt, mint a Geronazzo.

Egyetlen éven belül 3 gyermeknek is életet adott, ám a boldogságot nem érezhette sokáig, mivel az egyik terhessége ikerterhesség volt, és a kislány röviddel születése után elhunyt. Ez nagyon megviselte őt lelkileg, ami később testén is megmutatkozott. Már nem tetszett magának úgy, ahogy volt ezért 1992-ben megműttette idomait. Ekkor 34 éves volt és ez volt élete első ilyen beavatkozása. Ugyanebben az évben ajkait is feltöltette, de nem azért, mert önbizalomhiánnyal küzdött, hanem azért, mert ehhez volt kedve. Egy későbbi interjúban elmondta, hogy azért töltette fel, mert valamin változtatni szeretett volna. Nem gondolta úgy, hogy az orrát vagy a szemeit kellene átszabatni, így a szája mellett döntött.

2008-ban felnőtt filmben is szerepelt, ahol kilenc férfi kedvére kellett tennie. Maria ezt a művét protestálásnak titulálta. Ugyanebben az évben kiadta “Egy nagyszájú nő élete” címet viselő könyvét, amiben életéről ír.

2009-ben videóüzenet formájában gratulált Barack Obamának elnökké választásához. A felvételen a “Happy Birthday” című dalt énekelte el, amit annak idején Marilyn Monroe is elénekelt John F. Kennedynek a 45. születésnapján. Miután a videót feltöltötte az internetre a CNN csatorna egyik producere megkereste őt. Érdekelte, hogy jóváhagyja-e, hogy náluk is lejátsszák a felvételt.

Később olyan műsorokban szerepelt, mint a “Hal a tortán”, “Ezek megőrültek!”. Úgy gondolta, hogy a fiatalabb generációnak tart egy kurzust, mely a Secret Garden nevet viselte. Ezzel be akarta őket vezetni az erotika világába, ám olyan magas volt a tandíj, hogy szinte senki sem jelentkezett rá, így befuccsolt a biznisz.

Egy idő után hátat fordított bulvárhősnői mivoltjának és lányához költözött Svájcba. Ekkor Mike Shiva televíziós műsorában, a Shiva Live TV-nél dolgozott, mint ezoterikus, de emellett egy kávézóban is tevékenykedett. 7 évig dolgozott a TV-nél és eközben fejlesztette energiaérző képességét nemzetközileg elismert ezoterikusok mentorálásával.

2017-ben úgy döntött hazaköltözik Magyarországra. Két évre rá az RTL Klub “Toplista” műsorában szerepelt vendégként, ahol a plasztikai műtétjeiről mesélt. Sajnos nem olyan színben tüntette fel, amilyenbe szerette volna, és ez volt az utolsó csepp a poharában, mert másnap közösségi oldalára azt írta ki, hogy nem fog több médiamegjelenést vállalni. Látói képességét azonban olyan szintre fejlesztette, mellyel képes volt megjósolni a Való Világ 9. szériájának finalistáit. Ezek után az egyik versenyzővel név szerint, Einwiller Gregorral nagyon jó viszont kezdett ápolni, és mára már baráti kapcsolatban állnak egymással.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments