HomePeopleFelháborodott az anya, mert gyerekméretű szivacsos melltartót árultak egy üzletben

Felháborodott az anya, mert gyerekméretű szivacsos melltartót árultak egy üzletben

Egyetlen nő ruhatárából sem hiányozhat a melltartó, legyen az sportos vagy éppen egy dögös fehérnemű. Abban azonban valószínűleg mindannyian egyet értünk, hogy gyerekként a lányoknak nincs szüksége ilyen ruhadarabokra. Egy amerikai nő nem véletlenül rökönyödött meg, amikor egy üzletben szivacsos melltartót talált, amit kislányoknak készítettek. Angela Fellar egy híres márka üzletében vásárolt, amikor észrevette a Calvin Klein által gyártott szivacsos melltartót. Azonnal lefotózta a fehérneműt és közzé tette az interneten azzal a címmel, hogy “Szivacsos melltartó hat éveseknek”.

A nő szerint rendkívül felháborító, hogy a gyerekekből már kiskorukban felnőttet akarnak csinálni. Fellar azt írta, el sem tudja képzelni, ki találta ki, hogy gyerekeknek szivacsos melltartót tervezzen, amikor az ilyen korú csöppségek még írni, olvasni sem tudnak és biztosan nem is vennének fel ilyet, arról már nem is beszélve, hogy a szülők sem adnának rájuk melltartót.

Az amerikai nő posztjából hatalmas vita kerekedett, ugyanis egyesek véleménye szerint elhamarkodottan ítélkezett. A hatos szám a hatos méretet jelenti, nem az életkort – írta neki valaki. Egy másik hozzászóló szerint viszont az életkor határozza meg a gyerekméreteket, vagyis a hatos szám igenis jelenthet hat éves gyereket. Egyébként a melltartó kis mérete nem arról árulkodik, hogy felnőtt nőknek gyártották volna.

A komment-háború egyesek szerint teljesen felesleges, mivel függetlenül attól, hogy a Calvin Klein hat éves lányokra tervezte-e a ruhadarabot vagy sem, más márkák is dobtak már piacra szivacsos melltartót ilyen és hasonló korú kislányok számára.

A tudományos kutatások ugyan azt bizonyítják, hogy a mai gyerekek már korábban lépnek a pubertás korba, de hatévesen erről még szó sem lehet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments