HomeCelebrityEmlékeztek még a Vad Angyal sztárjára? Sokak szerint szebb mint régen! Nektek...

Emlékeztek még a Vad Angyal sztárjára? Sokak szerint szebb mint régen! Nektek mi a véleményetek?

Magyarországon a 90′-es években, mondhatni az egyik legsikeresebb és legnézettebb sorozat a Vad angyal volt. A főszereplők között tudhattuk Natalia Oreirot és Facundo Aranat is, és a sorozatból mindössze 270 epizód készült, ami tele volt cselszövéssel, romantikával, hazugságokkal… és így tovább. A hazai tévénézők szimpátiáját annyira elnyerte ez az izgalmas sorozat, hogy a mai napig leadják az Izaura tv csatornán.

Milagros Esposito története minden embert a TV képernyők elé vonzott, és mindenki alig várta, hogy másnap láthassa, mi történik Mili és Ivo között. Nagy népszerűségnek örvendett Angelica nagymama, aki annak ellenére, hogy idős asszony volt, tele volt vicces fondorlatokkal. Leleményessége mindenki szívét elnyerte.

Ám sajnálatos módon 2012-ben elhunyt, ahogy szereplő társai is Federico, és Damián is, de Bernardotól is örök búcsút kellett venniük a kollégáknak. Szerencsére, a sorozat legtöbb karaktere, még mindig él és boldogabbak, mint valaha.Összegyűjtöttünk róluk néhány képet, hogy lássátok, mekkora változáson mentek át az évek során.

Natalia Oreiro, mikor megkapta Milagros Esposito szerepét, még csak 21 éves volt. A jelenleg 41 éves Uruguay-i színésznő egész korán, mindössze nyolcévesen kezdett el a színészettel aktívan foglalkozni. Azóta több sorozatban láthattuk.

Ivo Di Carlo-t Facundo Arana személyesítette meg, aki Milagros szerelmes volt a sorozatban. A 46 esztendős jóképű színész másik jól teljesítő sorozata a Yago volt. Jelenleg is, főként színházakban játszik, zenél, szabadidejében pedig szörfözik illetve fest.

Segundo Cernadas személyesítette meg Pablo Di Carlo karakterét, akihez Milagros majdnem nőül ment. A jelenleg 46 éves színész ezen kívül kettő darab filmben kapott szerepet és emellett sok sorozatban láthattuk főszereplőként. Ma már azonban nem foglalkozik színészettel mert aktív politikus lett belőle.

Lina, akit mindenki csak Lepkécske néven ismert, mert mindig egy pillangó alakú csat volt a hajában, a legcserfesebb szereplők közé tartozott. A karaktert Victoria Onetto személyesítette meg. A 44 esztendős színésznő azóta több sorozatban és filmben is szerepelt, de ezek mellett színházi darabokban is játszik.

Gloriát, Milagros legjobb barátnőjét, Gabriela Sari alakított, aki a Vad angyal befejezése óta több sorozatban kapott szerepet, egyszer kétszer mozifilmben is lehetett látni. Mivel mindössze csak 36 éves a színésznő, ki lehet következtetni, hogy a Vad angyalban csupán 17 éves fiatal lány volt.

Lusia Rapallo de Di Carlot, Ivo anyukáját, Fernanda Mistral személyesítette meg. A 83 esztendős színésznő szerepelt már több filmben, színházi darabban sok argentin sorozatban is.

Andrea Ramos karakterét Mariana Arias játszotta el. Andrea mindegyik gazdag férfi szeretője volt már a sorozatban. Az 52 esztendős színésznő nagyon aktívan tevékenykedik, mert rádiózik, színészkedik, műsorvezetőként is szerepel és mindemellett nagy kultúrarajongó is.

Pilar karakterét Florencia Ortiz személyesítette meg, aki Ivo legelső szerelme volt, de egy kis idő elteltével vissza akarta hódítani, ám ez nem sikerült neki. A 46 éves színésznő több sorozatban szerepelt, például a Violettában is. Valamilyen oknál fogva, negatív karaktereket kell megformálnia.

Itt van még pár kép még pluszba a főszereplőkről, akik napról napra újabb képeket osztanak meg rajongóikkal:

Milagros azaz Natalia szinte semmit sem változott.

Natalia Oreiro (@natalia_oreiro_world) által megosztott bejegyzés,

Ivo, azaz Facundo-n pedig csak annyit lehet felfedezni, hogy több ráncot szedett össze az évek során.

Facundo Arana (@facundoaranatagle) által megosztott bejegyzés,

Most Popular

Recent Comments