HomeCelebrityEmlékeztek az Életrevalók című film két főszereplőjére? Így néznek ki 7 év...

Emlékeztek az Életrevalók című film két főszereplőjére? Így néznek ki 7 év elteltével!

A 2011-ben bemutatott Életrevalók című francia dramedy (dráma és komédia egyben) az a film, amit mindenki látott, melynek két főszereplője mindannyiunk szívébe belopta magát.
A film igaz történetet dolgoz fel, a francia származású, siklóernyős baleset következtében lebénult Philippe Pozzo di Borgo és ápolója, Abdel Yamine Sellou megismerkedését és életre szóló barátságuk kialakulásának történetét mutatja be.

Most pedig lássuk, mennyit változott a két szereplő a film bemutatása óta eltelt 7 évben!

François Cluzet – Philippe

A François Cluzet által megformált Philippe karaktere a tolószék ellenére egy sármos, középkorú férfit engedett látni, sötét hajjal, fiatalos arccal. Ez már a múlté!
Úgy látszik a 62 éves színészt egy kicsit megviselte az elmúlt időszak. Nem csak a felszedett kilók, a megszaporodott ráncok,az őszülés mértéke is megdöbbentő.
Egy biztos, nem a rengeteg munka és szerep merítette ki, mivel a színész az elmúlt 7 évben csupán hét kisebb filmben játszott, azokban sem feltétlenül főszerepekben.

Omar Sy -Driss

A mosolyát elfeledni nem lehet, az biztos. A színész jól tartja magát, de rajta is nyomot hagyott az idő múlása. Leginkább őszülő arcszőrzete és apró ráncai árulják el, hogy idén ő is belelépett a negyvenesek klubjába. Karrierje jól alakult, több kisebb szerep mellett játszott az X-Men-ben, a Jurassic Worldben és az Inferno-ban is. Az Életrevalókban alakított szerepéért 2011-ben megkapta a legjobb színésznek járó César-díjat. Ő volt az első fekete színész, akit kitüntettek ezzel a rangos díjjal.

Most Popular

Recent Comments