HomeInterestingEgyre jobban törnek fel a kezdő írók, ezt pedig a nemrég felfedezett...

Egyre jobban törnek fel a kezdő írók, ezt pedig a nemrég felfedezett hölgy is tökéletesen bizonyítja

A jelenkor íróinak sokkal nehezebb érvényesülni, mint azoknak, akikről régen az irodalom órákon tanultunk. Akkoriban nem sok mindenre volt szükség, csak arra, hogy az emberek elolvassák a könyveket. A mai regényíróknak viszont muszáj elküldeniük az írásaikat egy kiadónak, hogy azok értékeljék. Ha látnak benne fantáziát akkor együttműködnek a szerzővel és együttes erővel megpróbálják kiadni a művüket.

Nem is olyan régen írtunk egy hölgyről, akinek bemutattuk az első könyvének részletét. A számunkra izgalmasnak tűnő könyv, mára már hatalmas népszerűségnek örvend, ugyanis januárban E-book formájában mindenki számára elérhetővé vált.

Ha lemaradtál volna az előző cikkről, akkor a linkre kattintva elolvashatod, miről is szól a romantikus mű:

Ide kattintva megnézheted, illetve letöltheted az első könyvet, melynek címe „Mindenképp”.

Olyan sokan töltötték le, hogy sikerült egy újabb regényt kiadnia „Ha elül a vihar” címmel, amit szintén elektronikus könyv formájában szerezhető be.

A mai nap folyamán az új szerzeményéből hoztunk el egy újabb részletet:

„Thomas rám nézett egy másodpercre, aztán ismét az útra szegezte a tekintetét.
– Elvesztetted az emlékezetedet, Melanie. Ez nem normális – mondta nyugodtan.
– Jól vagyok – feleltem makacsul összepréselt szájjal.
Az ablakon bámultam kifelé, de a szemem sarkából láttam, hogy Thomas ugyanolyan nyugtalan, mint én. Legszívesebben odabújtam volna hozzá, fittyet hányva rá, ki voltam előző életemben és mi fogad majd az otthonomnak nevezett lakásban.”

Melanie úgy ébred, hogy nem emlékszik, ki is ő és honnan hová tart. Arra sem talál választ, miért szállt ki az autóból a hóvihar közepén és hogyan verte be a fejét. Pedig a férfi, aki összeszedte a birtokára vezető út mentén, nagyon kíváncsi a történetére.
A hó napokra elzárja őket a külvilágtól, ami csak arra elég, hogy Melanie megkedvelje megmentőjét, Thomast – aki viszont érezhetően nem örül a jelenlétének. Mindketten fellélegeznek, amikor az út járhatóvá válik – bár Melanie-t egy vőlegény várja, és a lány képtelen elképzelni, hogy Adammel töltse az életét.
Érzelmileg összezavarodva éli a mindennapjait és keresi az emlékeit, miközben Adammel való kapcsolatukat titkok, furcsa telefonhívások és egy érthetetlen baleset is beárnyékolja. Melanie nem tudja eldönteni, a vőlegényének vagy a barátnőjének higgyen, miközben egyre mélyülnek az érzelmei Thomas iránt. Vajon ez a férfi igazat beszél? Bízhat Thomasban néhány hét ismeretség után? Mert… tulajdonképpen Thomas miért is bukkan fel mellette újra és újra?”

Amennyiben elnyerte tetszésed, vagy a részlet alapján úgy gondolod, hogy leköti a figyelmed, akkor az alábbi linken tudod megvásárolni ezt a zseniális művet:

Ide kattintva megnézheted, illetve letöltheted a második könyvet melynek címe „Ha elül a vihar”.

Nektek, hogy tetszett a könyv?

Most Popular

Recent Comments