HomeArtEgy orosz művész, aki illusztrációk formájában mutatja be az élet nehézségeit

Egy orosz művész, aki illusztrációk formájában mutatja be az élet nehézségeit

Az élet egy állandó jellegű csata, amiről cikkünk főszereplője, a Comicada néven ismert orosz illusztrátor készít képeket. A lány, ugyanolyan nehézségekkel szembesül az életben mint mindenki más, például szerelmi bánattal, konyhai balesetekkel, cikis helyzetekkel és a többi. Élete szerves részét macskája teszi ki, na meg persze a kávéfogyasztás, ezeket pedig mindig bele is szövi rajzaiba. Mostani posztunkban az ő képeiből gyűjtöttünk össze párat, ami nagy valószínűséggel jó pár embernek ismerős lesz.

1, A pillanat, amit egyetlen macskatulajdonos sem akar megzavarni, inkább levágják a hajukat, minthogy fel kellene kelteni az édesdeden alvó cicusukat.

2, Egy párhuzamos világban a macskák minden egyes nyúzásért bosszút állnak.

3, Valljátok be, hogy legalább egyszer gondoltatok rá, hogy mikor a fülhallgatót kihúzzátok a zsebetekből, akkor megjelenik vele együtt egy nyuszi is. Mintha varázslók lennétek.

4, Egyesek nem függnek a szerelemtől és a kapcsolatoktól így nem is igazán keresik azt. Még akkor is tüntetnek ellene, mikor lehetőségük lenne megtalálni az igazit, de mivel most elvannak ezért a hátuk közepére sem kívánják a dolgokat.

5, Amikor vársz egy barátod, vagy a kedvesed válaszára miután le láttamozta az üzeneted. Tuti, hogy nem csak egy ember járt már így hanem az összes.

6, Az ágynak, párnának, paplannak olyan hatalma van, ami ellen még a legerősebb emberek sem tudnak harcolni. Még abban az esetben is levernek, ha mindent megteszel azért, hogy talpon maradj.

7, Amikor egy hideg téli napon semmi mást nem kívánsz jobban csak azt, hogy egy jó meleg pulóverbe, takaróba burkolózva lézengj egész nap-.

8, Amikor a gyengén látó emberek olyan helyzetbe keverednek, amibe nem kellett volna. Mondjuk olyan szalagot szakítanak át futás közben, ami egy bűnügyi helyszínhez tartozik.

9, Amikor szükséged lenne a ragasztószalagra, de sehogy sem találod meg az elejét. Ha pedig valamilyen csoda folytán mégis rálelné, akkor is csak egy picike darab jön le.

10, Amikor megpróbálsz beszélgetni a macskáddal, mert nincsenek barátaid, akik meghallgatnának, de még ő is trollkodik veled, mert nem érdekli a sanyarú sorsod.

11, Fontos, hogy gyorsétterembe soha ne menj egyedül, különben áldozatául esel egy rablásnak. Bizony a galambok általi aljas támadásra gondolunk. Addig „kruznak” a szemed előtt, addig közelednek, míg oda nem adod nekik az összes kajád.

12, Soha ne kezdj csak el úgy „woodoozni” mert sosem tudhatod mi válik valóra… Jelen esetben a hőn áhított szerelem egészen fura formában jelent meg az életedben.

13, Amikor perceken át nézed, mikor kezd el forrni a kávéd, hogy le tudd húzni és meg tudd inni, viszont amint leveszed róla a tekinteted, megtörténik a baj.

14, Soha, de soha nem lehet elegendő mennyiségű sajt a pizzádon. Még akkor sem zavar a sok sajt, ha csak úgy tudod enni, hogy a kezedre tekered a nyúlós részeket.

15, Ha hatékony ébresztőórát akarsz, akkor tarts macskát, ő biztos, hogy mindent meg fog tenni azért, hogy felébresszen vagy így vagy úgy.

16, A macskák, akkor is macskák maradnak, ha csak szoborként díszítik a közeli parkot. Megtalálják így is a lehetőséget, hogy kicsesszenek veled.

Most Popular

Recent Comments