HomeInterestingEgy olasz férfi, aki a koronavírus miatt túlságosan is komolyan vette az...

Egy olasz férfi, aki a koronavírus miatt túlságosan is komolyan vette az 1 méteres távolságot

Amióta kitört a koronavírus, azóta egyre több ország, egyre több óvintézkedést kénytelen bevezetni a még egészséges emberek érdekében. Kínában és Olaszországban szigorú karantént rendeltek el, hogy visszaszorítsák a megbetegedések számát és a vírus tovább terjedését.Ez abban merül ki, hogy az emberek csak bizonyos okok miatt hagyhatják el lakásukat, otthonukat az egyik ilyen például a bevásárlás vagy a gyógyszertári látogatás. Ezen kívül ugyebár az iskolákat, oktatási intézményeket bezárták, a gyerekek online oktatáson vesznek részt, a nyugdíjasokat, időskorúakat megkérték arra, hogy ne mászkáljanak ki lakásukból, bízzák a dolgokat a fiatalabbakra.

Természetesen elengedhetetlen mindezek mellett a rendszeres és alapos kézmosás/fertőtlenítés illetve, hogy 1-1,5 méteres távolságot tartsanak az emberek. Nos volt olyan, aki nagyon is komolyan vette ezt az 1-1,5 méteres távolságot, és egy olyan speciális tárgyat, eszközt készített, mely ezt lehetővé is teszi. Mondhatnánk, hogy ez a „kis” tárgy az introvertáltak kedvenc holmija lehetne.

Egy olasz férfi, kinek kiléte ismeretlen egy nagyon érdekes ötlettel rukkolt elő, sőt meg is valósította azt annak érdekében, hogy betartsa a kormány által előírt szabályokat.

A férfi egy óriási kartonpapír belsejét vágta ki, hevedert erősített rá, majd felvette. Ennek az ötletes tárgynak hála meg tudta akadályozni, hogy az emberek egy méternél közelebb menjenek hozzá.

Ez szokatlan eset, Rómában a Mercato di Testaccio piacon esett meg. A férfit megkérdezték, hogy miért vette fel ezt a kartont és azt mondta, hogy nem szeretne koronavírus fertőzött lenni és ez csak egy óvintézkedés. Nos szerintünk pusztán csak ennyivel nem tudja magát megvédeni, de hát ezt már ő tudja.

A férfiról készült videó futótűzként kezdett el terjedni a neten és ahogy az lenni szokott egyből meg is jelentek az első mémek és hozzászólások.

Akadt olyan felhasználó, aki az úgynevezett Szaturnusz-gyűrű mellé más óvintézkedési módszert is javasolt:

Sokak viszont megjegyezték, hogy ezzel a gyűrűvel nem lehet olyan egyszerű a közlekedést, főleg, ha egy forgó ajtón, vagy szűk metró ajtón kell átmenni.

Mindegy, hogy a férfi mennyire próbált elővigyázatos lenni, ez nem elegendő ahhoz, hogy maximálisan kivédje a koronavírust. Ha valóban el akarja kerülni a betegséget, akkor célszerűbb lenne inkább otthon maradnia.

Ti mit szóltok?

Most Popular

Recent Comments