HomeInterestingEgy mérnök apuka, aki magassarkút és szoknyát visel... "Mert megtehetem"

Egy mérnök apuka, aki magassarkút és szoknyát visel… „Mert megtehetem”

Mark Bryan egy amerikai férfi, aki Németországban él és mérnökként dolgozik. Teljesen átlagos életet élő 61 éves férfi, két dolgot leszámítva. Az egyik, hogy a robotika terén dolgozik, ami valljuk be, hogy eléggé menő. A másik extrém dolog pedig, hogy színes szoknyákat és magassarkú cipőket visel. Így jár dolgozni, így mászkál a városban és otthon is ez a standard outfit.

Egy meleg férfi esetén nem lenne a dolog különleges, de Mark heteroszexuális és még egy lánya is van.

„Azért öltözködöm így, mert megtehetem. Nem akarok olyan lenni, mint mások. Mindig is tetszett a szűk szoknya és a magassarkú cipő. Egyáltalán nem gondolom magam vonzóbbnak tőle. Egyszerűen csak tetszik. Felül férfias ruhákat viselek, viszont alul szoknya és magassarkú.” – mesélte a férfi.

Szerinte a férfinadrág rettentő unalmas. Fekete, barna, szürke esetleg bézs. A szoknyák sokkal kreatívabb mintákkal rendelkeznek és egyébként is színesebbek, izgalmasabbak.

„Cseppet sem érzem magam másnak. Fura, de a magassarkú nagyobb önbizalmat nyújt a számomra. A lányom is az én cipőimet viselné, de nem egyezik a lábméretünk. Mondjuk nagy mázli, hogy csak 41-es lábam van, így könnyebben találok magamnak női cipőt.”

A cipők nagy részét az interneten vásárlom és otthon próbálom fel. Több időm van arra, hogy teszteljem. Fontos a stabilitás és, hogy ne csússzon. Nyilván számít a dizájn, de a kényelem számomra előrébb jár.

Sokan melegnek gondolják, de Mark heteroszexuális ér 11 éve boldog házasságban él.

A legtöbb nő dicséri a stílusát és a ruháit. A férfiak persze gyakran beszólnak neki, de megtanulta kezelni a dolgot. Szerinte ez nem durvább annál, mint amikor valaki zöldre festi a haját.

Tanácsokat is osztogat azon férfiak számára, akik követnék őt ebben az extrém stílusban. „Először kezdj egy alacsony sarkú cipővel, aztán szépen haladj felfelé. Így fog a magabiztosságod és növekedni. Ha valaki lenéző veled szemben, akkor húzd ki magad és mutasd meg, hogy te ennél erősebb vagy. Nincs benned félelem. Célszerű először a szoknyával kezdeni és csak utána a magassarkú. A szoknyát könnyebben elfogadják a járókelők.”

Marknál azért ment ez könnyen, mert sokat táncolt a főiskolán. Férfi és női oldalon is. Ekkor próbálgatta a magassarkút és a szoknyát is. Ezért nem jelentett számára kihívást a későbbiekben ebben mozogni. A tánccsoport többi tagja megjegyezte neki, hogy sokkal jobban néz ki szoknyában, mint nadrágban. Itt kezdődött az egész…

Minden esetre érdekes…

Ti mernétek így járkálni?

A nők szerint fantasztikus cipői vannak…

Amelyek meglehetősen drágák is!

Bár egy német robotmérnöki fizetésből …

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments