HomeInterestingEgy apa, aki felvette, ahogy a kórházban fejre ejtik újszülött gyermekét -...

Egy apa, aki felvette, ahogy a kórházban fejre ejtik újszülött gyermekét – Íme a videó

Amikor egy nő megtudja, hogy gyermeket hord a szíve alatt egy-kettőre megváltozik az élete és vele együtt a hangulata is. Aki már régóta tervezte a családbővítést, annak ez a hír felér egy csodával. A nők teste ilyenkor átalakul, hogy felkészüljön a magzat fejlődésére. Majdnem kilenc hónapon át óvják-féltik, gondoskodnak a babáról, s amikor megszületik semmi másra nem vágynak csak arra, hogy magukhoz ölelhessék.

Persze mielőtt még ezt megtehetnék az orvosoknak és ápolóknak elég sok mindent kell tenniük a kis csöppséggel. Először is el kell vágniuk a köldökzsinórt, le kell tisztítaniuk és bizonyos vizsgálatokat is el kell végezniük. Ezek után viszont az édesanya karjában landol.

Apás szülésnél általában az édesapa az, aki mindent lencsevégre kap illetve felvesz, és a minap egy nagyon érdekes felvétel látott napvilágot. Monique Rodgers szörnyű pillanatokat élt át, mikor látta, hogy a pár perce született kislányát az ápolók a fejére ejtették. Mivel a pici koraszülött volt és súlya nem érte el a megfelelő értéket, így 12 napig kórházban tartották.

Az ápolók és szülészek egyből elvitték a kis Morgant, hogy letisztítsák a testét. A köldökzsinór olló még rajta volt és próbálták kiszedni alóla a textilt és véletlenül az egyik kirántotta a másik kezéből a picit. Ekkor a gyermek fejjel esett a pelenkázóra.

Az édesanya szerint gyermekének bal agyféltekéjében első fokú agykamrán belüli vérzés alakult ki. Persze az nem biztos, hogy ez az eséstől alakult ki, elképzelhető, hogy már alapból így jött világra. Ez azonban nehéz helyzet az egész család számára, hiszen egy traumatikus élményben volt részük azután, hogy X héten át a szíve alatt nevelte a babát.

Az még nem derült ki, hogy az eséstől alakult-e ki bármiféle hosszú távú probléma, mivel senki sem vizsgálta meg.

Íme a videó az ominózus pillanatról:

Ti mit gondoltok az esetről?

Most Popular

Recent Comments