HomeInterestingEgy kisbaba a kórház folyosóján született meg, amiről drámai fotókat készítettek

Egy kisbaba a kórház folyosóján született meg, amiről drámai fotókat készítettek

A Riley-ben (Kansas állam) élő Jessica Hogan, tavaly júliusban hozta világra hatodik gyermekét, ami a szokásostól eltérően sikerült. Tammy Karin fényképész dokumentálta a nem mindennapi esetet.

Jessica és férje már több nappal Max születése előtt összehúzódásokat érzett, ezért kórházba mentek. Ám az orvosok úgy látták, hogy még korai, ezért hazaküldték.

Jessica-nál már aznap éjjel még erősebb összehúzódások jöttek és ekkor már biztosan éreztem, hogy elérkezett a nagy pillanat. Gyorsan riasztotta férjét, akivel rohantak is a kórházba.

Férje azonban megpróbált higgadt maradni a kb. 3 órás, kórház felé vezető úton, mialatt az anya egyre jobban érezte, hogy a baba nem akar várni. Amikor végre megérkeztek,  senki sem jött eléjük, ezért a férje volt az egyetlen, aki segített a feleségének kiszállni a kocsiból.

A felesége egyfolytában azt kiáltotta, hogy mindjárt megszületik a baba. Mondta, hogy nem tud tovább várni, a kórházig sem tud elmenni. Néhány pillanattal később, mihelyst beértek a kórházba folyosójára, a nő már nem tudott tovább várni.
“Tudtam, hogy elérkezett a pillanat és ezt kiáltottam: Ó, Istenem, már kint van!” Két nővér rohant oda, hogy segítsenek, eközben férjem lehúzta a nadrágomat, mert érezték, hogy a baba feje már kint van.

A nővérek segítettek Jessica-nak lefeküdni a folyosón és arra bátorították, hogy nyomjon erősen. Pár pillanat múlva már nyugtatták is az anyát, hogy túl van rajta, a kisfiú megszületett.

Végül minden rendben volt. Az egészséges kisfiú sírásától volt hangos a folyosó.
Később rájöttek, hogy a fotocellás ajtónak köszönhetően tudtak eljutni a folyosóig, máskülönben a kórház bejárata előtt történt volna ez az egész.

Most Popular

Recent Comments