HomeInterestingEgy idegen rácsapott a fenekére az utcán. Egy pillanat múlva keservesen megbánta

Egy idegen rácsapott a fenekére az utcán. Egy pillanat múlva keservesen megbánta

Sok férfi viselkedése irritálja a nőket, de ezek felett gyakran szemet hunynak. Egyesek úgy gondolják, hogy minden férfi rámenős, nyomulós. Hol van a határ? Meddig lehet tűrni? Mostanában egyébként is egyre nagyobb divat a Metoo mozgalom, ahol a nők fellépnek az ilyen jellegű visszaélésekkel szemben. Bizonyos viselkedésformákat senki sem tolerálhat.

Leanna Carr professzionális testépítő az Egyesült Államokban. Nemrég Írországba látogatott, ahol egy nagyon kellemetlen helyzetbe került. A nő reakciója azonban igazi sláger lett az interneten, ugyanis alaposan megleckéztette az őt zaklató embert.

Leanna épp Dublinban járt és a buszra sietett, ahol hirtelen azt érezte, hogy valaki belemarkol és rácsap a fenekére. A meglepett testépítő megtorpant, hátrafordult és legnagyobb megdöbbenésére az egész helyzetből egy vita alakult ki.

Az ír férfi rájött, hogy Leanna amerikai és hisztérikus nevetésbe kezdett. Szerinte ugyanis az amerikaiaknak bejön az, ha valaki megmarkolja a feneküket. A testépítő számára ez bizony átlépett egy bizonyos határt így meglehetősen vehemensen reagált a dologra.

A súlyemeléssel eltöltött órák kifizetődtek. Az írnek olyat behúzott, hogy azonnal abbahagyta a nevetést. Végül a lány felszállt a buszra és otthagyta a meglepett férfit az utcán.

A testépítő megosztotta a történetét a Twitteren és fényképet csatolt a kipirosodott ökléről. Leanna elmagyarázta, hogy alapjában véve cseppet sem agresszív, de az ilyen helyzetektől felforr a vére. A bejegyzés nagyon népszerű lett, és a legtöbb megjegyzés támogató jellegű volt. Egyesek szerint tapsvihart érdemelne a nő, hogy így kiállt magáért.

A legtöbben egyetértenek Leanna álláspontjával, főleg azért mert a nő lehetőséget adott a perverznek, hogy kimagyarázza magát és bocsánatot kérjen, de nem élt a lehetőséggel.

Ti mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments