HomeInterestingEgy fiatal anyuka hagyta, hogy férje válassza ki a heti ruháját, az...

Egy fiatal anyuka hagyta, hogy férje válassza ki a heti ruháját, az eredmény még őt is meglepte!

Egy fiatal édesanya kitalált valami nagyon érdekeset, arra gondolt, milyen lenne, ha párja egy teljes héten át öltöztetné őt. A férj nagy meglepetésére belement a dologba és nagy hangsúlyt fektetett a hétbe. Jobbnál-jobb összeállításokat talált ki, ami elnyerte felesége tetszését, habár egy kicsit tartott a dologtól.

Elhoztuk nektek Colin és Caitlyn kis történetét, ahol Colin nagyon is testhezállónak érezte a feladatot és úgy viselkedett, mint egy igazi stylist. Te megkérnéd ilyenre a férjed, vagy a barátod?

Hétfő

Mivel üzleti találkozóra mentem féltem, hogy Colin mit állít nekem össze aznapra. Persze, hogy nem olyat, ami illene az alkalomra. Colin szerint mindent takar, vidám hangulata van. Mindenki megdicsért aznap és úgy döntöttem, hogy újra aktív tagja lesz a ruhásszekrénynek.

Kedd

Volt egy olyan érzésem, hogy Colin szereti az élénk színeket. Szerinte a színes ruhákban sokkal sugárzóbb vagyok. Kiválasztotta az egyik régi táskámat, amit eltettem, mert gyerekesnek találtam. Kiderül, hogy ő rajongott érte. Most már tudom, újra használni fogom ezt a kiegészítőt.

Szerda

Az évfordulónkat egy romantikus vacsorával szerettük volna megünnepelni. Régen randiztunk és nem is tudtam, mit vegyek fel. Colin egy fekete mély dekoltázsú ruhát választott nekem. Az volt ez érzésem, mintha az első randin lennénk.

Csütörtök

Ezt a ruhát mindig is rövidnek tartottam, Colin viszont azt mondta, nagyon szép vagyok benne, és a piros jól áll nekem. Mivel szülői estre mentünk, kínosan éreztem magam, de az ő szavai megnyugtattak.

Péntek

A szüleimhez mentünk, és a férjem ezt a ruhát választotta ki, mondván a gyerekek után kényelmesben kell futkorászni. Annak idején piknikre viseltem ezt a ruhadarabot, de most rájöttem, hogy nagyon kényelmes, és divatos, így újra elő fogom venni.

Szombat

Szombatonként szoktunk családi sétára menni. Colin rám adta a kedvenc dzsekijét, és azt mondta, hogy csinos vagyok benne, a többi darab a kényelemért volt felelős. Imádtam.

Vasránap

Vasárnap pihentünk, és Colin mondta, hogy legyek nőies ezen a napon is, ezért rám adta ezt a csodaszép fekete ruhát. Úgy döntöttem, újfent viselni fogom.

Imádom a férjem és érte mindennap megéri szépen felöltözni. Ügyesen végezte ezt a feladatot, és arra a következtetésre jutottam, hogy bármit fel lehet venni a hétköznapokra és a hétvégékre is. A férjem által választott ruhákban jól és boldognak éreztem magam.

Rájöttem, hogy a kísérletezés jó dolog. Nincs szükség tökéletes alkalomra egy szép ruha viseléséhez. Kérd meg te is a párod, hogy alkosson valami hasonlót, lehet, hogy jól fog elsülni a dolog.

Most Popular

Recent Comments