HomeCelebrity11 ikonikus filmszínész, akik évekkel ezelőtt eltűntek a TV képernyőjéről!

11 ikonikus filmszínész, akik évekkel ezelőtt eltűntek a TV képernyőjéről!

Számtalan színésszel találkozhattunk életünk során a TV képernyőn, akiknek arcát nem tudjuk elfeledni, hiszen olyan zseniálisat alakítottak bizonyos filmekbe. Ám sajnálatos módon, nem minden színész és színésznő olyan szerencsés, hogy további filmekben kapjon főszerepet, ezért eltűnnek az emberek szeme elől és a háttérbe vonultan élik életüket. Elhoztunk nektek néhány ilyen sztárt, akik ikonikus filmek tettek híressé, de ma már sehol sem láthatjuk őket.

Jennifer Grey (Dirty Dancing, 1987)

A filmben alakított főszerepét soha senki nem fogja elfelejteni, és Baby neve eggyé olvadt Jennifer Gray nevével. De valamilyen oknál fogva, még sem futott akkora karriert, ahogy azt sokan gondolták. Több kisebb szerepet kapott néhány sorozatban, majd végleg eltűnt a TV képernyőjéről.

Edward Furlong (Terminátor 2: Ítéletnap, 1991)

Edward Furlong még gyerekként játszhatott a Terminátor 2-ben. John Connor szerepét játszhatta el, amit nagyon ügyesen alakított. Több kisebb szerepet kapott a film után, de a 2000-es években már leágazóban volt a pályafutása. Sajnálatos módon tönkretette az életét.

Robert Patrick (Terminátor 2: Ítéletnap, 1991)

Robert Patrick, tökéletesen alakította a gonosz terminátor szerepét, a T-1000-et. Robert jelenleg is színészként tevékenykedik, ám mára már nem illetik őt hatalmas szerepekkel.

Mary-Kate és Ashley Olsen (Kettőn áll a vásár, 1995)

Az ő filmjeiken nőtt fel egy egész generáció. Egészen kicsi koruk óta láthattuk őket a TV-ben, ám a „New York-i Bújócska” volt utolsó filmjük, aztán végleg eltűntek a TV képernyőről, mert a film nem lett akkora kasszasiker, mint amilyenre számítottak. Mivel a lányoknak volt saját cége, ezért nem estek kétségbe, hogy mit fognak csinálni az életben.

Jason Mewes (Jay és néma Bob, 2001)

A Jay és néma Bob-ban játszotta Jay szerepét. Kevin Smith, aki néma Bobot játszotta a filmben, segíteni szeretett volna Jason-on, hogy megszabaduljon káros szenvedélyeitől, még munkát is adott neki, de mind hiába.

Carrie-Anne Moss (Mátrix, 1999)

Miután szerepet kapott a Mátrixban, egyre több szerepre tehetett szert Carrie-Anne. De soha nem tudott megszabadulni Mátrixban alakított ikonikus karakterétől, hiszen mindenki csak úgy ismerte őt, Trinity.

Mark Hamill (Star Wars,1977-1983)

A Csillagok háborújában alakította, Luke Skywalker szerepét, ám ez a hírnév nem igazán tett neki jót, mivel a filmrendezők nem voltak hajlandók adni neki más főszerepet, mert azt mondták, hogy mindenki a Jedit látja benne. Erre Mark depressziós lett, mivel csak másodlagos szerepeket kapott.

Jake Lloyd (Csillagok háborúja, 1999)

Jake alakította Anakin Skywalker szerepét a Csillagok háborúja első részében. Ám ez a szerep, elmondása alapján csak keserűséget hozott életébe. A suliban mindenki szekálta filmek karaktere miatt, ezért igazi pokolként maradt meg benne gyerekkora. Sajnos ez nagyon megalapozta felnőtt életét is, hiszen folyamatosan bajba került, és rendőrségre kellett járnia, valamint a mentális egészségével is problémák adódtak.

Sarah Michelle Gellar (Buffy, a vámpírok réme, 1997-2003)

Sarah Michelle Gellar neve a 90′-es években vált ismertté, amikor megkapta Buffy a vámpírok réme szerepét. Egyszer szerepelt a Scooby-dooban, ő alakította Diana-t. De ezt követően nem igazán kapott újabb szerepeket. Ma már két gyermekét neveli és boldog házasságban él Freddie Prinze Jr.-al.

Wesley Snipes (Penge, 1998)

Wesley Snipes neve Penge nevével vált eggyé. Ám azóta a színész nem igazán kapott újabb szerepeket, ezért teljesen eltűnt a TV képernyőjéről. Később azonban kiderült, hogy azért nem láthattuk őt, mert 1999-ben nem vallotta be jövedelmét, és ennek következtében adócsalásért 3 év börtönbüntetést kapott.

Macaulay Culkin (Reszkessetek betörök 1-2 1990-1992)

Macaulay a „Reszkessetek betörők első és második részében kapta meg Kevin McCallister szerepét. Ez az a film, amit minden egyes karácsonykor leadnak a TV-ben. Nagyon sikeres lett ennek a szerepnek hála, és ezen kívül még szerepet kapott a Richie Rich című filmben is.

Ám Culkin felnőttként rengeteg bajjal és problémával találta szembe magát, amit nem igazán tudott kezelni. Nővérei elhunytak majd elvált feleségétől is. Ennek köszönhetően antidepresszánsokat kezdett el szedni, amelyek sajnálatos módon rosszul hatottak rá.

Most Popular

Recent Comments