HomeInterestingEgy betegápoló, aki bemegy a haldokló asszony szobájába, majd döbbenetes dolgot tesz!

Egy betegápoló, aki bemegy a haldokló asszony szobájába, majd döbbenetes dolgot tesz!

Amikor az ember egyik szeretett családtagja bekerül a kórházba, mindent meg szeretne tenni annak érdekében, hogy jó és tisztességes bánásmódban részesüljön. Ilyenkor persze fontos, hogy találjunk egy olyan ápolót, vagy ápolónőt a kórházon belül, aki szívét lelkét kiteszi a betegekért. Természetesen nem könnyű ilyen emberre bukkanni. Ám egy családnak mégis sikerült, sőt olyan embert találtak a szeretett édesanya mellé, aki elképesztő módon bánt a beteg asszonnyal.

Maria, aki sajnálatos módon már az utolsó napjait élte, boldog volt, mikor az egyik ápolója bement hozzá a kórtermébe, és egy csodálatos meglepetést eszelt ki neki.

Élete utolsó napjaiban az idős asszonyt egy barátságos ápoló gondozta, aki sokkal több figyelmet és gondosságot fordított a beteg nőre, mint amennyit valójában a munkaszerződése követelt tőle.

Joshua Woodard bement abba a kórterembe, ahol Maria volt, majd énekelni kezdett neki, hogy megnyugodjon, és tudassa a beteg hölggyel ott van a közelében. A férfi egy klasszikus dalt választott, a: „How are you thoug” -t.

A megható jelenetet, Maria menye videózta le telefonja segítségével, majd megosztotta közösségi oldalán, ahol rövidesen több, mint hatezer ember nézte meg.

Az egekig magasztalták az ápolót, és sokan írták, hogy kirázta őket a hideg, valamint, hogy egyszerűen csodálatos volt.

Marti (a beteg menye) mindenkinek a tudtára hozta, hogy Joshua, nagyon régóta ismeri Mariát. Még kisgyerekként találkozott vele, és zeneórákat adott neki.

„Maria megtanított a zongorázás művészetére, szóval a tanítványai részét képeztem. Nagyon szerette ezt a dalt, és azt, ahogyan elénekeltem.- mondta Joshua.

Maria, sajnos azóta távozott az élők sorából, de a felvétel talán így még szebb emlék.

Íme, itt van Joshua, és lenyűgöző éneklése:

Most Popular

Recent Comments