HomeInterestingAz embereknek a 90 százaléka nem képes megmondani, hogy mi a hiba...

Az embereknek a 90 százaléka nem képes megmondani, hogy mi a hiba ezen a képen! Te egyből kiszúrod?

Egy házasság mindig nagyon izgalmas és stresszes a házasulandó pár életében. Hogy miért? Mert, ha nem fogadnak fel egy rendezvényszervezőt, aki felel a nagy nap előkészületeiért, akkor nagyon sok teendő tud a pár nyakába zúdulni.

Meg kell találni a megfelelő helyszínt, számolni kell azzal, ha esni fog az eső, akkor bent is lehessen tartani a rendezvényt, ám, ha jó idő van akkor a szabadban. El kell döntetni, hogy zenekar vagy DJ zenéljen, kell-e vőfély vagy nem. Milyen legyen a dekoráció, milyen színek domináljanak, meg kell csinálni az ültetési rendet, hogy az mindenkinek jó legyen, de előtte el kell dönteni hány fős lakodalmat akar a pár és még sorolhatnám.

Ha meg vagy hívva egy esküvőre, ahol épp a barátaid kelnek egybe, oda kell figyelni arra, hogy te ne legyél szebb, mint a menyasszony, hiszen ez a nap csak róla szól. Ezért olyan ruhát, hajat, sminket, és kiegészítőket kell keresned, amivel nem hívod fel magadra a figyelmet. A hölgyek esetében a kézitáska az elengedhetetlen kiegészítő, mert nagyon elegáns, és csak a legszükségesebb személyes dolgokat kell beletenni, így nem foglal sok helyet.

Pontosan ezt tették a képen szereplő lányok is, akik beálltak egy képre a lagzin. Ám, ha jó megfigyelői képességed van, akkor kiszúrhatsz egy vicces kis „hibát”, ami még érdekesebbé teszi a képet.

Ha elsőre nem sikerülne kitalálni, hogy mi is ez a bizonyos „hiba”, akkor megpróbálunk rávezetni, hátha úgy nagyobb sikered lesz.

Igen, azzal a táskával van valami, amit szépen bekarikáztunk. Első ránézésre, egy egyszerű, szolid, ezüstszínű kézitáskának látszik, de, ha jobban szemügyre veszed, akkor megláthatod a csínyt.

Bizony, ez egy hatalmas, mondhatni kézitáska méretű flaska, amibe minden földi jót beletölthetsz és fogyaszthatod bátran a rendezvény alatt. Zseniális ötlet, hiszen elsőre senki rá sem jönne, hogy mi is ez valójában, de ahogy egyre egyértelműbb képeket mutatunk ti is láthatjátok, hogy mennyire jó ötlet.

Na, kinek kell egy ugyanilyen?

Most Popular

Recent Comments