HomeInterestingApró női trükkök, de nem szabad alábecsülni ezeknek a fontosságát!

Apró női trükkök, de nem szabad alábecsülni ezeknek a fontosságát!

Amikor a nők és a férfiak megismerkednek egymással, van néhány trükk, amivel teljesen le lehet venni a másik nemet a lábáról úgy, hogy észre sem veszik, hogy mi történik velük. Vannak apróbb nonverbális kommunikációs jelek, amelyek arra céloznak, hogy két személy vonzódik egymáshoz. A férfiaknál van egy-két gyenge pont, amivel ha tisztában vagy, te is elvarázsolhatod a kiszemeltedet. Összegyűjtöttük ezeket a jeleket, hogy tudd miket kell tenned annak érdekében, hogy magadba bolondítsd férfit, aki teszik.

Mosoly.

Nincs is szebb látvány, mint mikor a nő őszintén, szívből tud mosolyogni. A pasikat teljesen elvarázsolja egy mosolygós női arc. Ilyenkor érzik, hogy a hölgy nem egy magába forduló ember, hanem élvezi az életet. Elmondásuk szerint ilyenkor a leggyönyörűbbek a nők.

Hajcsavarás, ajakharapás.

A legjobb kommunikáció a nonverbális kommunikáció. Ilyenkor egy szót sem kell szólnod, hogy valaki rájöjjön, mit gondolsz magadban. Ha párbeszéd közben, beleharapsz az alsó ajkadba, vagy elkezded az ujjad köré tekerni a hajad, az egyértelműen flörtölésnek vehető. A pasit úgy el tudod varázsolni ezzel, hogy ő maga észre sem veszi mi történik.

Női keblek.

A pasiknak néha szokása egy kicsit elkalandozni a női testen, amivel egyébként nincs probléma, hiszen ki ne szeretné a szépet nézni. Vannak lányok, akik hajlamosak vagy teljesen eltakarni, mert nem elégedettek velük, vagy pedig felvállalni. Valójában a férfiakat egyáltalán nem érdekli, hogy egy nőnek, kis vagy nagy keble van. A legjobb, hogy mindegyikben meg lehet találni a szépet.

Boka és a csukló.

A férfiak elég jól titkolják, de nagyon izgató számukra a nők csuklójának vagy bokájának puha tapintása. Főleg ha valamilyen kiegészítővel van hangsúlyozva az adott terület. Szóval ha lehetőségetek van rá, nyugodtan éljetek vele hölgyeim.

Értelmesség.

Vannak bizonyos férfiak akik a külső megjelenésél tovább nem mennek. Ám vannak azok a társaik, akik szeretik, ha egy nő értelmes, és logikus dolgokat hallat, ez teljesen el tud bűvölni egy intelligens fiatalembert.

Jó kommunikációs készség.

Egy férfinek nagyon fontos, hogy a hölggyel, akivel beszélget, folyékonyan, rendesen, feszengés mentesen tudjon kommunikálni. Hiszen ebből is kiderül az érdeklődési kör, valamint nem úgy megy el egy randi, hogy némán ültök egymással szembe és nem tudtok miről beszélgetni. Egy jó beszélgetéssel sokkal több mindent el lehet érni.

Most Popular

Recent Comments