HomeInterestingAngelina Jolie és Brad Pitt legidősebb fia most töltötte be a 17-et!...

Angelina Jolie és Brad Pitt legidősebb fia most töltötte be a 17-et! Így néz ki napjainkban!

A sztárcsemeték hihetetlen gyorsasággal képesek felnőni! Azok a fiatalok, akiket gyerekként ismerhettünk meg szüleik által, már igencsak felnőttek és maguk is ismertté váltak. Ott van például Will Smith fia Jaden Smith, akit még gyerekként láthattunk a “A karate kölyök” című filmben Jackie Chan oldalán. Úgy döntöttünk, hogy most megmutatjuk Angelina Jolie és Brad Pitt felnőtt gyermekeit is.

Emlékszel a kis Maddox Jolie-Pitt-re? Angelina 16 évvel ezelőtt fogadta el őt, amikor még Billy Bob Thornton felesége volt.

2005-ben Brad Pitt nevére vette Jolie örökbefogadott fiát Maddoxot, így a gyermek teljes neve Maddox Jolie-Pitt lett.

Augusztus 5.-én töltötte be Maddox Jolie-Pitt a 17. életévét. A válás után a fiú anyját választotta, hogy vele szeretne a továbbiakban együtt élni, és ez annak tudható be, hogy nem olyan jó kapcsolatot ápoltak Pittel.

A fiatal fiú már azt is tudja, hogy mivel szeretne pénzt keresni. Úgy határozott, hogy sikeres szülei nyomdokába szeretne lépni, és ennek köszönhetően már be is állhatott anyja mellé, hogy segítsen a filmek készítésében.

Vajon Maddox-ban is megvan a tehetség, hogy híres színész legyen akár csak az apja és az anyja? Angelina biztos megtanította pár dologra, ami a színészkedés rejtelmeit illeti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments