HomeDivatÚj trend hódít szerte a világon! Egy nagyon merész fürdőruha, amit a...

Új trend hódít szerte a világon! Egy nagyon merész fürdőruha, amit a négy fal között kellene hordani!

Ha már nyár, akkor minden a buliról, napsütésről, és a fürdőruhákról szól, és ahogy minden évben, úgy idén is egyre érdekesebb fürdőruha trendek látnak napvilágot. Ami egyébként hihetetlenül praktikátlan. Gondoljatok csak bele, felveszitek a fürdőruhátokat, aminek a felső részét mindenféle madzag ékesíti, és csak egy kicsit nem figyeltek oda, máris leégtek, és a nyoma bizony ott marad a bőrötökön, ami nem néz ki olyan jól utcai ruhában.

A modern tervezők már nem tudnak, mit kitalálni, hogy lenyűgözzék a közönséget, hiszen a divat annyiszor változott, hogy nem is lehet vele lépést tartani. Ezért jönnek létre hajmeresztőbbnél-hajmeresztőbb alkotások, mint például ez a fürdőruha, amit én speciel nem igazán vennék fel strandra. Ez a darab inkább a hálószoba való, ti mit gondoltok erről a darabról, felvennétek a tengerpartra?

Ez az új típusú fürdőruha a “Beach Siren Bikini” nevet viseli. Vajon miért egy szirénről nevezhették el ezt a bikinit?

Egy ilyen szett ára a mostani piacon 8 és 10 ezer forintnak megfelelő összeget ér. Igaz hazánkban még nem lehet ezt kapni, de csak idő kérdése, hogy megjelenjen. Külföldön viszont egyáltalán nem zavarta a felhasználókat a fürdőruha ára, inkább a szokatlan design-ja az, ami nagyon emlékezteti őket egy fehérneműre.

Sokan túlságosan merésznek találják ezt a fajta fürdőruhát és, akik megvásárolták általában csak otthon viselték a négy fal között, férjük társaságában.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments