HomeCelebrityAndrea megcsináltatta magának a világ legnagyobb ajkait, de nem akar itt megállni

Andrea megcsináltatta magának a világ legnagyobb ajkait, de nem akar itt megállni

A plasztikai műtétekkel az a legnagyobb gond, hogy egyes emberek nincsenek tisztával a dolog határait illetően. Nincs azzal semmi gond, ha valaki egy picit szeretne magán „javítani”, de bizonyos esetekben ez rögeszmévé vagy szenvedéllyé fajulhat. Manapság élő Barbie-babákból szinte Dunát lehetne rekeszteni és nem tudnánk őszintén azt mondani, hogy bármelyikkel is szívesen randizgatnánk.

Andrea első műtétje 2018-ban volt, melyet rögvest 14 követett. Gyermekkora óta arról álmodott, hogy úgy fog kinézni, mint egy Barbie. Ajkait hialuronsavval töltötték, melynek a mérete, ha egy picit is csökken, azaz felszívódik, akkor rohan újratöltetni. Természetesen a többi cullang is adott. Platinaszőke haj és megnövelt „köbcentik”.

Kezdetben így nézett ki…

Természetes, ami szerinte rettentő unalmas…

Sajnos ezek a beavatkozások a férfiak azon rétegét mozgatja meg, mely nem potenciális vőlegény típus. Számtalan tisztességtelen ajánlatot kapott a műtétek óta. Volt olyan, aki 1,6 millió forintnyi összeget ajánlott egy közös estéért. A lány persze elutasította.

Mi egy kicsit ijesztőnek találjuk…

A történet itt még nem ért véget…A lány úgy gondolja, hogy további műtétekre van szükség. Szerinte tovább kéne turbóznia az amúgy is gigantikus kebleit. Szeretné, ha neki lenne a legnagyobb… Egy fülkorrekció és egy szemöldökkorrekció is tervben van a jövőben.

Állítása szerint boldogabb, mint valaha…

Hát…ami minket illet, szerintünk kár volt…

Több műsorba is meghívták már. Szeret szerepelni.

Az instáját egyébként nem követik túl sokan. Legalábbis „celeb” mértékkel nézve.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments