HomeFunnyA világ 20 leglustább embere plusz egy bónusz, aki mindent visz.

A világ 20 leglustább embere plusz egy bónusz, aki mindent visz.

Az emberi lustaság a legtöbbször a leleményes emberek életében jelenik meg, mert aki rest, az meg fogja oldani a problémáját ésszel. Ez a 20 ember mester szintre tökéletesítette a kreatív lustaság fogalmát, már ha létezik ilyen. Az utolsó páciens, pedig még nekik is követni való példát mutat.

 

Mert sorban állni tudni kell. A dobozban lévő forgószék biztosan nem olyan kényelmes, mint a csomagolása.
Az az ágacska biztosan nagyon nehéz lehetett, vagy már odagyökerezett. Hát végül is a kuka is tud gurulni csak kell neki egy kis lóerő. Hát ha a gyerek lustulhat, az anyja miért ne? Na ez a lustaság nem biztos, hogy társul kreativitással is, bár nem tudhatjuk mi fog készülni a sok flakonból, de az is lehet, hogy csak szelektíven gyűjt az emberünk. …és úgy látom nem egyedül találta ki ezt a módszert, mert vannak követői is.
Nos, a fotelt legalább kimentették a tűzből. A kutya legalább lefárad, bár egy macska feltűnésekor eléggé bajban lesz a gazdája. Meghajlok előtted, mester! Ez a kutya még a kocsit is elhúzná. Totálisan igaza van, ezt így kell csinálni! Taps, taps és taps, tökéletes megoldás azoknak akik nem akarnak mosogatni. Konditerembe mozgólépcső….? Itt a világ vége… „Láthatatlan + hontalan! Frank Jenkinson vagyok, szegény és otthontalan, aki láthatatlanságban szenved. Kérlek adj egy kis aprót, hogy kigyógyuljak ebből a szörnyű betegségből. Isten áldjon!” – respect (tisztelet) Ezen jól sejtem, hogy állni kéne? Azok a drága koleszos évek…. Egy zseni apuka, bár úgy gondolom, hogy biztosan van még ennél is lustább megoldás a gyerek hintáztatására.
Azért ez így nem gondolom hogy annyira kényelmes lenne, főleg mikor kifogy a vér a karjából a csókának. Hölgyek, le van a felénél is több gond.

A bónusz, a potyautas minden lustasági díjat visz.

Most Popular

Recent Comments