HomeFunnyA világ 19 legszerencsésebb embere, plusz egy nagyon cuki meglepetéssel a végén.

A világ 19 legszerencsésebb embere, plusz egy nagyon cuki meglepetéssel a végén.

Vannak napok, amikor egyszerűen nem tud hibázni az ember, bárcsak előre tudnánk melyek ezek a napok, hogy egy lottó ötössel lehessünk gazdagabbak, de ők 20-an biztosan elmormoltak egy imát, amikor az alábbi pillanatokat egyetlen karcolás nélkül úszták meg.

 

Rozsdás szög… amit aztán egy finom kis tetanusz oltás követhetett volna.

Ezt simán elnyelhette volna a végtelen forgatag. Mindig is rémálom volt, hogy a metró alá esik vagy a busz csuklójába a kulcscsomóm.
Aaaz mekkora mázli már? Na ez sem mindennapi. Kérdés milyen vastag a húsa. Ezt kicentizte, nem hiszem hogy oda merném tenni a kezem. Nos ennek biztosan sokak örültek még. Ilyet se éltem még meg, hogy ennyi szállítás után tulajdonképpen érintetlenül kerüljön hozzám a joghurt. Na ez a kemény, igen. Kérdés, hogy ízre is kiváló maradt-e? Hát apám, ezt élvezd ki, még egy ilyen alkalmad egész életedben nem lesz! Reméljük később sem esik baja az autónak. Mintha körberajzolták volna… És senki sem sérült meg! Ez szerintem örökre így marad. Uhhhh, mekkoraaaaa… (Khm, nem a méret a lényeg!) Neki tuti ki kellett volna töltenie egy lottó szelvényt ezen a napon. Hát és erre mekkora esély van?

A kedvencem, a cuki kis bónuszunk, aki nem kis sokk után mosolygott a favágóra.

Most Popular

Recent Comments