HomeInterestingA tudósok szerint ezt az 5 dolgot kell betartanod, hogy garantáltan ne...

A tudósok szerint ezt az 5 dolgot kell betartanod, hogy garantáltan ne csaljanak meg a házasságod során

Minden ember arról álmodik, hogy egy nap boldog és békés családban élhet szerető férj/feleséggel és gyerekek mellett. Ám ehhez nagyon sok mindent meg kell tennünk. Willard Harley Jr. pszichológus és házassági tanácsadó egy nagyon érdekes kutatást végzett, ahol azt vizsgálták, milyen igényei vannak a nőnek és a férfinak. A kutatásban részt vett 800 házaspár segítségével végre meg tudták mondani, hogy mely tevékenységeket kell mellőzni és melyeket kell előtérbe helyezni, ha hűtlen mentes boldog kapcsolatban szeretnénk élni. Ma ezeket az igényeket és szükségleteket hoztuk el nektek.

A nőknek romantika, a férfiaknak fizikai együttlét kell.

A nőknek nagy szükségük van a romantikára, gyengédségre, szerelemre mert úgy érzik ezáltal érzelmileg biztonságban vannak. A szeretetet többféleképpen ki lehet fejezni, például virágcsokorral, randival, csókokkal, hosszas ölelésekkel… stb.

A férfi sok koitálásra vágyik a szeretett nővel. Tudniillik a férfiak és a nők vágya egyenes arányosságban áll egymással, mert a férfiak csak úgy kerülhetnek testileg közel egy nőhöz, ha gyengéd vele és érezteti, hogy szereti. Ugyanez vonatkozik a nőkre, ha nem adnak meg mindent a férfiaknak, akkor nem várhatnak el gyengédséget sem romantikát.

A nők beszélgetni szeretnének, a férfiak pedig egy társat, akivel szórakozhatnak.

A nők szeretik kibeszélni magukból a stresszt, ehhez pedig kell egy ember, aki meghallgatja őket és elmondja a saját álláspontját a dologgal kapcsolatban. Összességében heti 15 óra figyelemre van szüksége a férfitól, lebontva ez napi 2 óra.

A férfiaknak olyan nőre van szükségük, akik szívesen osztoznak a hobbiján. Egy kapcsolat első időszakában mindent együtt csinálnak a focimeccs nézéstől kezdve a horgászatig. Ez nagyon fontos tényező a férfinek.

A nőknek őszinteség, a férfiaknak gyönyörű és vonzó feleség kell.

A nő csak abban az esetben bízik a párjában, ha ő 100%-ig őszinte vele. Így a nők elvárják a pasiktól, hogy a legapróbb részletig minden kis titkot eláruljanak nekik.

A férfiaknak nem csak a belbecs, de a külcsín is nagyon fontos, így olyan feleségre vágynak, aki vonzó.

A nőknek kellő mennyiségű pénz, a férfiaknak komfortos otthon kell.

A nőknek a kellő mennyiségű pénz az anyagi biztonságot és stabilitást jelenti, amiből gond nélkül meg tudnak élni.

A férfiak elég sok gonddal szembesülnek nap, mint nap, így ők már csak arra vágynak, hogy egy kényelmes és meleg otthonba térjenek haza. A top 10 listájuk elején szerepel ez a pont.

A nők olyan apát szeretnének gyermeküknek, aki példakép lehet, a férfiak pedig azt szeretnék, ha csodálnák őket.

A nők olyat édesapát szeretnének fiaiknak, akikre felnézhetnek, a lányaiknak pedig egy igazi hőst, aki mindig ott van ha meg kell védeni. Az édesapáknak meghatározott feladatokat el kell látniuk a gyereknevelésben.

A férfi egójából adódóan is szeretné, ha párja büszke lenne rá, sőt ha csodálná őt. Ez nagyon fontos a férfinak, mert ez elegendő mennyiségű erőt ad ahhoz, hogy folytassa azt amit csinál.

Most Popular

Recent Comments