HomeInterestingA születési évszámod utolsó számjegye felfedi, milyen habitusú ember vagy valójában!

A születési évszámod utolsó számjegye felfedi, milyen habitusú ember vagy valójában!

A születési éved száma nagyon sok mindent elárulhat a személyiségedről. Valójában az évszámod utolsó számjegye összefoglalhatja, milyen ember is vagy. Ez olyan, mint a horoszkóp, többnyire azt is elmondja, mi vár rád, milyen habitusú vagy… stb.

Ahogyan a kínai horoszkópban, úgy itt is az utolsó számjegy az öt elem valamelyikének felel meg. Ebből kiindulva, új ismeretekre tehetsz szert a viselkedéseddel, értékrendeddel kapcsolatban, sőt elképzelhető, hogy ez segíteni fog neked bizonyos döntések meghozatalában.

Fém (0-1)

Rugalmas vagy és jó koncentrációs készséged van. Szereted ha van személyes tered, sőt több, mint másoknak. Imádod a szabadságot és ezért nem is szeretsz más emberek véleményére hagyatkozni. Bármikor, bárkinek örömmel segítesz, ha segítséged kérik, ám te soha nem kérnél senkitől segítséget. Ambiciózus vagy és ezáltal éred el a sikereidet.

Víz (2-3)

Érzékeny és kreatív vagy, de időnként átesel a ló túloldalára és mindent irányítani akarsz. Az emberek megbíznak benned, mert egy szimpla beszélgetéssel le tudod nyugtatni őket. Hűséges típus vagy és egyben toleráns is. De jobb ha vigyázol, mert ezt a tulajdonságodat kihasználhatják.

Fa (4-5)

Pontosan olyan erős vagy akár egy fa, igyekszel mindig jobban teljesíteni. Az optimizmusod mindig átsegít a nehéz időszakokon. Jó döntéseket tudsz hozni, és remek a szervezőkészséged, ezt munkatársaid nagyra becsülik benned. Ami talán a gyenge pontod lehet, hogy rengeteget dolgozol, már-már túl sokat is.

Tűz (6-7)

Kalandvágyó vagy és szenvedélyes. A munkahelyeden mindig 100%-ban próbálsz összpontosítani. Rengeteg ötleted van. Gyengepontod, hogy nagyon hamar elveszted a türelmed, amivel óvatosan kell bánni, mert nem mindenki viseli el a kitöréseidet.

Föld (8-9)

Maximalista vagy. Mindig felelősséget vállalsz a tetteidért, és remek tanácsokat tudsz adni annak, aki segítséget kér tőled. Mivel logikus vagy ez segít, hogy előrejuss a munkádban.  Egyetlen egy dolog van, amit ki nem állhatsz, ha hazudnak neked. Aki nem őszinte veled, gyorsan elveszíted felé a bizalmadat.

Most Popular

Recent Comments