HomeInterestingA sokak által kedvelt sorozatnak hamarosan jön a folytatása egy érdekes film...

A sokak által kedvelt sorozatnak hamarosan jön a folytatása egy érdekes film formájában

Sok találgatás és pletyka után a „Breaking Bad” film hamarosan látható lesz a TV-ben, ami a népszerű sorozatnak egy két órás filmváltozatát jelenti.

A „New Mexico Film Office” szerint a „Greenbrier” munkanév alatt futott film forgatása novembertől februárig fog zajlani Albuquerqueben.

A filmstúdió se megerősíteni sem cáfolni nem volt hajlandó, hogy a projekt a „Breaking Bad” filmre hajazna-e. Ám egy projekthez közel álló forrás megerősítette az információkat.

Egy rabul ejtett férfi szökését, illetve szabadságáért folytatott küzdelmét mutatja be a film. Ez arra is engedhet következtetni, hogy Walter White mellett dolgozó fiatal társa Jesse Pinkman sztorija is nagy eséllyel folytatódhat.

„Örülünk, hogy üdvözölhetjük a” Greenbrier „-et és a Sony Studios-t Új-Mexikóban” – mondta Nick Maniatis, „New Mexico Film Office” igazgatója. „Évek óta építgetjük a filmipart Új-Mexikóban és úgy gondolom, hogy most nagy sikereket fogunk elérni.”

Az „New-Mexico Film Office” szerint a filmhez kb. 300 személyzeti tagot, 16 szereplőt és mintegy 450 háttér alkalmazottat fog foglalkoztatni.

Ez egy újabb nagyszerű lehetőség Vince Gilligan számára, aki megalkotta a „Breaking Bad”-et, és annak spin-offját a „Better Call Saul”-t. Az még kérdéses, hogy tévéfilm avagy mozifilm lesz belőle, de találgatások szerint inkább az előbbi, ugyanis júliusban a Sony Pictures-el egy három évre szóló szerződést írt alá.

Arról még nincs egyértelmű információ, hogy a film teljes mértékben a Breaking Bad sorozathoz köthető-e.

Aki nem ismerné a Breaking Bad történetét annak egy rövid összefoglalóban elmeséljük:

Walter H. White, (akit Bryan Cranston személyesít meg), egy nehézkes középiskolai kémia tanár, akinél egy előrehaladott állapotban lévő tüdőrákot állapítottak meg a sorozat elején.

Kis idő múlva úgy dönt, hogy egy rossz útra lép és bizonyos termékeket kezd el gyártani, majd eladni egy volt tanítványával, Jesse Pinkmannel, (akit Aaron Paul alakít), azzal a céllal, hogy családja pénzügyi jövőjét biztosíthassa, mielőtt elhunyna.

Az Új-Mexikói filmipar és a Sony Pictures Television együtt dolgoztak mind a „Breaking Bad”, mind a „Better Call Saul” -on.

Most Popular

Recent Comments