HomeCelebrity15 híresség, akik a világ legrosszabb frizuráit választották! Ha meglátod Kelly Osbournet...

15 híresség, akik a világ legrosszabb frizuráit választották! Ha meglátod Kelly Osbournet a te hajad is égnek áll!

Bizonyos hírességeket a rajongók istenként tisztelnek és lépten-nyomon azon vannak, hogy kiderítsék milyen stílusokat képviselnek. A nagyon megszállott fanatikusok ezeket persze lemásolhatják, hogy a legjobban hasonlítsanak kedvencükhöz. Ám nem minden arany, ami fénylik és bizony ők is mellé tudnak nyúlni, például egy-egy frizura kiválasztásakor.

Ma bemutatjuk, hogy kik és milyen módon baltázták el hajukat.

Beyoncé, mindig is egy nagy sztár lesz addig, amíg él. Ő az, akire minden ember felnéz, stílusa pedig páratlan. Ám ő is egyszer-kétszer belesétált olyan dologba, amibe nem kellett volna. Például ebbe a hajkoronába.

Scarlett Johansson-nak többnyire rövid haja volt, de már egészen fiatalkora óta. Ám annak idején olyan rossz stílust választott, hogy talán ennél rosszabbat nem is tudott volna.

Kelly Osbourne – Osbournék alapjáraton sem egy átlagosnak mondható család.

Kelly rengeteg stílust és színt is kipróbált már, de egy sem volt túl tartós.

De ezekről a frizurákról elmondhatók, hogy egyáltalán nem számítottak bölcs választásnak.

Miley Cyrus egy bizonyos idő után felhagyott jó kislányos imidzsével, majd egy vadabb oldalát mutatta meg. Ennek az új irányzatnak köszönhetően vágatta le szép hosszú haját. Ám itt még nem ért véget a történet, ugyanis szőkére festette. Megállapíthatjuk, hogy jobb oldali haj szörnyen állt neki.

Jennifer Lopez is stílusáról és nem mindennapi táncairól valamint elképesztő énekhangjáról ismert. Számos klipben mutathatta már meg tehetségét. De eggyel valahogy sosem találta a közös nevezőt, és az a haja.

Mintha nem is ebben a korban élne, ezt a frizurát én a 40-es években tudnám elképzelni.

Próbálta röviden, próbálta hosszan és félhosszan is, de valahogy sosem vágatott jó fazont amire azt tudtuk volna mondani, hogy ez JLO-s.

Lady Gaga – egyáltalán nem lep meg minket az énekesnő különc megjelenése, hiszen mindig is egy másik univerzumot képviselt.

Gaga a merészségéről híres, őt egyáltalán nem érdekelte ha olyan haja volt, amit körülbelül egy 6 éves is meg tud csinálni.

Megjelenése mindig is nagy port kavart a hírességek világában. Minden egyes alkalommal más színű vagy hosszúságú volt hajkoronája.

Helena Bonham Carter – a Harry Potter sorozat Bellatrix Lestrange-e. Már a filmben is döbbenetes haja volt, de a valóságban ezt úgy látszik lehet fokozni.

Valamilyen oknál fogva mindig olyan hajat csináltatott magának, mintha madárfészek lenne. Ezek a frizurák egyszerűen borzalmasak!

Katy Perry, aki régen olyan egyszerű volt, mint a pont, ma már felzárkózott a többi hírességhez. Folyamatosan megjelenő klipjeiben is egyre merészebb hajkoronával mutatkozik meg. De ez, amit most elhoztunk kész katasztrófa. Nem tudom elképzelni, hogy ezt fodrász így be merte vállalni.

Most Popular

Recent Comments