HomeCelebrityA show-biznisz legtitokzatosabb halálesetei. Sztárok, akik rendkívül rejtélyes körülmények között hunytak el

A show-biznisz legtitokzatosabb halálesetei. Sztárok, akik rendkívül rejtélyes körülmények között hunytak el

A show-biznisz óriási hatással lehet az emberekre. Sokan úgy gondolják, hogy a sztárok élete a csillogás, a vagyon és egyszerűen minden tökéletes. Irigykedünk rájuk, pedig fogalmunk sincs, hogy mi van a háttérben. Vannak, akik képtelenek elviselni az ezzel járó felhajtást. Sok híresség halt meg mentális betegségben, vagy valaminek a túladagolásában. Összegyűjtöttük nektek az elmúlt évek legmegrázóbb és legtitokzatosabb haláleseteit a show-bizniszből.

Avicii

28 éves korában, 2018. április 20-án hunyt el. Végzett magával, miközben Muscatban nyaralt. Évek óta mentális problémákkal küzdött, illetve gondjai voltak az alkohollal is.

Carrie Fisher és Debbie Reynolds

2016. december 23-mán kapott szívrohamot, miközben repülőgépen repült. Kórházba szállították, de az orvosok már nem tudták megmenteni így 60 évesen meghalt. Egy nappal később édesanyja, a 84 éves Debbie Reynolds is meghalt. Közös sírba temették őket.

Steve Irwin


2006. szeptember 4-én, dokumentumfilm forgatása közben egy rája megtámadta. Az állat méregtüskéje szíven szúrta. A támadás után pár perccel Steve meghalt.

Whitney Houston

48 évesen, 2012. február 11-én találták holtan a Beverly Hilton Hotelben. A halál oka túladagolás. A testében 3 különböző fajta tudatmódosítót és további 3 féle gyógyszert találtak.

Bobbi Kristina Brown

Whitney Houston lánya. 2015 januárjától kómában volt, miután összeesett, júniusban pedig a Peachtree Christian Hospice-ba ment, ahol július 26-án meghalt. Tudatmódosítókat és gyógyszereket szedett. Halálának okát a mai napig nem sikerült megállapítani.

Prince

2016. április 21-én halt meg a fentanil nevű erős fájdalomcsillapító túladagolásában a saját birtokán. 57 éves volt.

Lee Thompson Young

Disney sztár volt fiatalkorában. 2013. augusztus 19-én Young nem jelent meg egy forgatáson. A rendőrség a Los Angeles-i lakásában találta holtan. A menedzsere azt nyilatkozta, hogy öngyilkos lett.

Brandon Lee

holló című film főszereplője. Brandon Lee 1993. március 31-én halt meg, 28 évesen, a forgatáson. Egy rosszul előkészített kellékfegyverrel lőtték le, amely éles lőszert tartalmazott.

Tupac Shakur

25 évesen halt meg. A piros lámpánál álltak és egy fehér Cadillac-ből nyitottak tüzet rá. Senki nem tudja pontosan, hogy ki végzett vele.

Kurt Cobain

A Nirvana frontembere. 1994. április 5-én öngyilkos lett otthonában. Egyes teóriák azonban nem zárták ki az idegenkezűséget.

Heath Ledger

2008. január 22-én a háziasszony talált rá az eszméletlen hírességre. A halálának oka az altatók túladagolása volt.

Michael Jackson

2009. június 25-én érte a vég a popkirályt. 2 évnyi nyomozás után az orvosát, Conrad Murray-t vádolták meg azzal, hogy az énekesnek olyan gyógyszereket adott, melyek otthoni használata tilos.

Amy Winehouse

2011. július 23-én halt meg otthonában. Halálának oka nem szándékos alkoholmérgezés volt. Illetve tudatmódosítókból is volt benne bőven.

Robin Williams

2014. augusztus 11-én, 63 évesen felakasztotta magát. Korábban súlyos depresszióval és függőségekkel küzdött.

Paul Walker

40 évesen, 2013. november 30-án halt meg egy autóbalesetben. Elevenen elégett, miután a jármű kigyulladt.

Diem Brown

34 évesen, 2014. november 14-én halt meg. Élete során kétszer legyőzte a rákot, harmadjára nem sikerült.

Tom Pretty

A híres gitáros 2017. október 2-án halt meg kaliforniai otthonában szívroham következtében. 67 éves volt.

Cameron Boyce

A Disney sztár 20 évesen halt meg 2019. július 6-án éjszaka. Álmában kapott epilepsziás rohamot.

Marilyn Monroe

A mozi ikon 1962. augusztus 5-én halt meg Los Angelesben, 36 évesen. A feltételezések szerint olyan politikusok ölették meg, akikkel viszonya volt.

Kate Spade

A híres divattervező felakasztotta magát 2018. június 5-én. Sok éven át depresszióval és szorongással küzdött.

David Carredine

2009. június 4-én reggel, 72 évesen holtan találták egy bangkoki szállodában. A szobalány a szekrényben találta meg a testét. Meztelen volt, nyaka és nemi szerve köré kötél volt tekerve. Valószínűleg fétist gyakorolt, és véletlenül megfojtotta magát.

Britanny Murphy

2009. december 20-án hunyt el kiterjedt tüdőgyulladás és akut vérszegénység következtében, amelyet különféle gyógyszerekkel való mérgezés kísért. 32 éves volt.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments