HomeIllusztrációTe kinek segítenél először? A válaszod rengeteget elárul a személyiségedről

Te kinek segítenél először? A válaszod rengeteget elárul a személyiségedről

Ennek az egyszerű tesztnek köszönhetően érdekes dolgokat tudhatsz meg magadról. Nincs más dolgod, mint megnézni ezt a rajzot, és kiválasztani egy embert, hogy kit támogatnál szükség esetén. Bármily triviálisnak is tűnik, bizonyos jellemvonásaid felfedezhetők az adott válaszból.

Ha készen állsz, akkor kezdjük. Nézd meg a képet és válassz!

Az idős néni: Nem olyan embernek tűnsz, aki a pillanat hevében dönt. A morálod ugyan magas, de racionálisan állsz az élethez. Két lábbal állsz a földön, és pontosan tudod, hogy mit akarsz. A szeretteid számíthatnak rád!

Macska: Ez csak egy dolgot jelenthet. Te egy nagyon empatikus ember vagy, aki képes áldozatot hozni azért, hogy mások életét jobbá tedd. Jobban szereted az állatokat, amelyekről az a véleményed, hogy önzetlen bizalmat és szeretet biztosítanak a számodra. Szíved szerint minden kóbor kutyát-macskát befogadnál és meleg, biztonságos otthont teremtenél számukra.

Nő a táskákkal: Szeretsz segíteni, de gyakran azért teszed, hogy mások észrevegyenek és ezzel elnyerd az elismerésüket. Szeretsz azzal büszkélkedni, hogy épp segítettél valakinek. Ez ugye nem önzetlen cselekedet…

Férfi az autónál: Tudod, hogy az élet nehéz. Sokszor kiszámíthatatlan. Te is megtapasztaltad már. Lehet, hogy az a pasi épp a lányát hozná az iskolából, vagy csak siet, hogy munkába érjen. Együtt érzel másokkal és azonosulsz velük. Felelősségteljes vagy, és nem a felhők között jársz. Szeretsz falkavezér lenni és élvezed, ha a csoportodban mindenki jól teljesít. Jó vezető vagy.

Nos? Ti kit választottatok? Írjátok meg kommentben!

Most Popular

Recent Comments