HomeInterestingA nő egyik reggel nem ismerte fel magát a tükörbe. Kiderült, hogy...

A nő egyik reggel nem ismerte fel magát a tükörbe. Kiderült, hogy agydaganata van. Most keményen harcol, hogy a gyerekeivel maradhasson.

Az agydaganat elragadna a gyermekeimtől, de nem hagyom magam. Mindent megteszek, hogy velük maradhassak. „- meséli keservesen Alina Wirzynkiewicz, akinél agydaganatot diagnosztizáltak.

2019 októberében sokkoltak a hírek. Anaplasztikus asztrocitóma, mely a harmadik stádiumban van. Agydaganat. A kórház folyosóján álltam, kezemben a lelettel és egyszerűen nem kaptam levegőt. Olyan volt, mint egy levél. Egy meghívó a pokolba.

Kezdetben az orvosok jóindulatúnak nevezték a daganatot. Sajnos egy biopszia után kiderült, hogy rosszindulatú. Ezt hallani szörnyű érzés. Nem adhatom fel. Egyáltalán nem vagyok önző. Nem magamnak élek, hanem a gyermekeimnek. Ők csodálatosak és nem akarom, hogy anya nélkül cseperedjenek fel.

Alinának akkor azt mondták az orvosok, hogy nem műthető, mert túl mélyen van. Lengyelországban keresett egy sebészt, aki úgy döntött, mégis elvállalta. Képes volt eltávolítani a daganat nagy részét. Ezután egy immunterápiás kezelésen esett át Németországban. Ekkor az orvosok közölték vele, hogy a harcnak még nincs vége. A daganat újra növekedésnek indult..

A dolog hirtelen egyre égetőbb lett. A nő hónapjai meg vannak számlálva. Egyik nap épp a kislányának a szülői értekezletére igyekezett. Felöltözve belenézett a tükörbe és nagyon megijedt. A nő nem ismerte fel saját magát. Nézte a tükörképét, de nem tudta, hogy ki az a személy vele szemben. Egyértelműen a tumor „dolgozik” a háttérben.

A kölni szakemberek szerint nem szabad pocsékolni az idejét. Egy speciális kezelésre van szüksége. Ez megakadályozná a daganat további növekedését. Van esélye!

Az eddigi kezelési költségeket támogatások által volt képes finanszírozni. A folytatás újabb 50.000 fontba fog kerülni. Ez átszámítva 20 millió forint. A megfelelő kezeléseknek hála még évekig élhetne. A Gofundme oldalon lehet számára támogatásokat küldeni.

„Idegenektől segítséget kérni szörnyű! De tudni, hogy nincs esélyem még szörnyűbb…”

Mi ezúton is sok sikert kívánunk és mielőbbi gyógyulást!

Most Popular

Recent Comments