HomeInterestingA legújabb felmérés szerint, a magyar lányok erre a 7 dologra vágynak...

A legújabb felmérés szerint, a magyar lányok erre a 7 dologra vágynak a legjobban!

Egy online újság érdekes felmérést végzett a közelmúltban. 15 és 20 év közötti magyar lányokat kérdeztek arról, hogy szeretnének élni felnőtt korukban, és mit szeretnének csinálni felnőtt korukban. A válaszok sokszor kiábrándítóak voltak.

Több mint 500 lány vett részt a felmérésben. Most összeszedtük nektek a 10 leggyakoribb választ.

 

  1. Szépségiparban képzeli el a jövőjét.

Ebbe a kategóriába soroltuk a Fodrász, műkörmös, kozmetikus és masszőr szakmákat. A megkérdezettek több mint 21%-a ezekben a szakmákban helyezkedne el a legszívesebben.

2. Egészségügy

Ebbe a kategóriába soroltuk azokat, akik az egészségügyön belül szeretnének elhelyezkedni. A megkérdezettek több mint 13%-a, ebben a szektorban helyezkedne el.

3. Reklám szakma és Informatika

Ebbe a kategóriába soroltunk minden Médiával kapcsolatos szakmát. (Újságírás, Marketing, Informatika) A megkérdezettek több mint 10%-a, ebben a szektorban helyezkedne el.

Eddig lényegében szinte papírforma szerint alakultak a dolgok, aztán jöttek a meglepő válaszok…

4. Instagram celeb

A válaszadók 9%-a választaná fő elfoglaltságának az instagrammot. A felmérést végző csapat, amikor megkérdezte a lányokat, hogy miért pont ezt választják azt mondták, hogy itt lényegében nem kell sokat dolgozni és gondolkodni. És persze azt, hogy jó pénz van benne…

5. Még nem tudja, de biztosan külföldre szeretne menni.

A válaszadók több mint 8%-a válaszolta azt, hogy még nincs konkrét elképzelésük, majd valami lesz. Abban viszont biztosak, hogy külföldre mennek majd dolgozni.

6. Találni egy tehetős férfit.

Talán ez volt a legmeglepőbb válasz. A megkérdezettek több mint 6%-a válaszolta ezt, vagy ehhez hasonlót. Ők abban látják a boldogságukat, hogy találnak egy férfit, aki lehetővé teszi nekik a gondtalan életet.

7. Tanulni, tanulni és tanulni…

A válaszadók több mint 4%-a csak annyit mondott, hogy tanulni szeretnének. Nincs tervük még a nagybetűs életre.

Nektek mi a véleményetek a válaszokkal kapcsolatban?

Ti is hasonlóan látjátok, a mai fiatal lányok gondolkozását?

Most Popular

Recent Comments