HomeInterestingA lány megmutatta, hogyan viselkednek azok az emberek, akik először találkoznak az...

A lány megmutatta, hogyan viselkednek azok az emberek, akik először találkoznak az internetes társkeresőn keresztül!

A mai világban már nincs lehetőségünk arra, hogy személyesen ismerkedjünk meg valakivel, hiszen annyira elfoglaltak vagyunk a munka, a tanulás és egyéb más dolog miatt, hogy nem jut időnk arra, hogy leüljünk valakivel beszélni. Mivel már nincsenek olyan nagy bandázások, mint régen, ezért a szórakozóhelyeken sem találkozunk senkivel. No meg a legnagyobb probléma, ha valaki mégis elmegy a barátaival valahova, folyamatosan megy a telefon nyomkodás.

Szóval ebből kifolyólag, sokan az internet segítségét veszik igénybe és ott próbálnak szerencsét, hátha rábukkannak az igazira. Ám ez is hosszabb kutatást vesz igénybe, valakinél akár éveket is. A Tinder nevű alkalmazás egy nagyon egyszerű kis applikáció, gondolom senkinek sem kell bemutatnom. Pontosan ennek az alkalmazásnak az egyik aktív felhasználója Dane Marie Hild is, aki egy érdekességgel rukkolt elő, nem is olyan régen.

A lány fotókat készített azokkal a férfiakkal, akikkel Tinder-n ismerkedett meg és először találkozott velük.

Annyit érdemes megjegyezni a képekről, hogy a találkozó első 30 percében készültek. Pontosabban, ez volt az eredeti ötlet.

Marie és a fényképek hősei egy romantikus helyzetet, szituációt, kapcsolatot ábrázoltak, szóval azoknak az embereknek, akik megnézték a képeket az volt az első érzése, hogy ők egy párt alkotnak.

A fényképész szerint ma az ismeretségi kérelmek miatt az emberek csak megismerkednek egymással az interneten keresztül, és amikor az első találkozásra sor kerül, olyan, mintha már több éve ismernék egymást, mert az internet helyettesíti a valódi kommunikációt.

Itt van még néhány kép, az első találkozásokról: 10 perc után, úgy néztek egymás szemébe, mint a szerelmesek.

12 perc után, olyanok voltak, mint egy pár, akik már évek óta együtt vannak, és úgy viselkedtek, mintha egy átlagos szombat délutánt töltenének együtt.

10 perc elteltével úgy fest, mintha vigaszt keresnének egymás karjaiban.

És a 35. percben úgy látszik, mintha egy friss párt látnánk, akik minden idejüket együtt akarják tölteni.

Most Popular

Recent Comments