HomeHomeA háziasszonyok 3%-a ismeri csak ezeket a trükköket és ez teljesen érthető

A háziasszonyok 3%-a ismeri csak ezeket a trükköket és ez teljesen érthető

A háziasszonyok csak 3%-a ismeri az alábbi tippeket, trükköket. De mi most megmutatjuk neked, hogy hogyan használhatod fel leghatékonyabban a hagymát, ami oly sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik.

Vegyük sorban őket:

1.
Az odaégett grillrácsot sokkal könnyebben meg tudod tisztítani, ha használat előtt egy félbevágott hagymával dörzsölöd át. A hagyma leve semlegesíti az égett szagot és a rácsról is könnyen leszedi a maradékokat.

2.
A hagyma segítségével könnyedén megszabadulhatsz az izzadtságfoltoktól is. Vágj ketté egy hagymát és dörzsöld át vele a ruhán levő izzadt részt. Hagyd egy keveset állni, majd mosd ki a megszokott módon.

3.
A hagyma segítségével elkerülheted a szúnyogok, illetve legyek támadását is. Ha nyáron kiülsz a kertbe, tegyél magad mellé egy tányér vízbe hagymadarabokat. Az erőteljes illata el fogja űzni a támadó rovarokat.

4.
A hagyma segítségével megszabadulhatsz a fehér cipőn levő fűfoltot is. Dörzsöld át a cipőt egy fél hagymával, hagyd egy keveset állni, majd mosd ki.

5.
Antibakteriális és gyulladásgátló hatásának köszönhetően a hagyma segít megszabadulni az izom- és ízületi fájdalmaktól is. Vágd félbe a hagymát, majd dörzsöld be vele a fájó testrészt.

6.
A hagymahéjból készült főzet hatékonyan csillapítja a torokgyulladást, a köhögést és a meghűléses fájdalmakat is.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments