HomeInteresting11 szuper hasznos tipp, amivel könnyebbé teheted az életed!

11 szuper hasznos tipp, amivel könnyebbé teheted az életed!

Azért jó az internet, mert a felhasználók előszeretettel osztják meg jobbnál-jobb házi praktikáikat. Ezeknek köszönhetően sokkal könnyebbé tehetjük az életünket. Mi lenne velünk tippek és praktikák nélkül? Jó párat gyűjtöttünk össze, amivel a te életed is sokkal könnyebb lehet.

Zsíros haj.

Ha nincs elég időd, hogy megmosd a hajad, akkor fogj egy hagyományos papírtörlőt és kezd el törölni a hajtöveknél, ezután egyszerűen csak fésüld át a hajad.

Cipzár gondok.

Ha váratlanul elakadt a cipzár, egy sima ceruza segíthet megoldani a problémát. A ceruza hegyével a cipzár mindkét  oldalát nyomd meg, és óvatosan húzd lefelé.

Leggings probléma.

Egy régi harisnyanadrágnak vágd le a szárait, csinálj belőlük egy “rövidnadrágot” ezt vedd fel a leggings alá és máris esztétikusabban és kényelmesebben fogod magad érezni.

Tintafoltok.

A normál antibakteriális kézfertőtlenítő segíthet a problémán, csak önts rá egy keveset, de a folt alá tegyél egy papírtörlőt, ami felszívja a tintát, majd dörzsöld át szalvétával vagy pamut kendővel.

Kellemetlen lehelet.

A kávébab segít eltávolítani a kellemetlen szagokat és megtisztítja a nyelvet a plakktól, amely sok baktériumot is tartalmaz.

Nedves cipő.

A legjobb megoldás, ha macskaalmot öntesz egy régi harisnyába és úgy teszed be a cipőbe. Reggelre minden nedvességet magába szív.

Sárga fogak.

A banán belső oldalát dörzsöld neki a fogaidnak, majd várj 10-15 percet. Ezután mosd meg a fogad rendesen fogkefével és öblítsd ki a szádat. Ez az eljárás gyengéden fehéríti fogaidat.

Csúszós cipő.

Használj egyszerű csiszolópapírt, amivel körkörös mozdulatokkal megcsiszolod a cipőd talpát.

Izzadságfoltok.

Burgonyával csökkentheted a verejtékfoltok kialakulását. A frissen vágott burgonyával kend be a hónaljadat, várj míg a nedvesség fel nem szívódik, ezután vízzel öblítsd át.

A szoknya felcsúszása.

Ha minden egyes alkalommal felcsúszik a szoknyád, amikor felkelsz a székedből, akkor egyszerűen fújd be a combodat hajlakkal és ez a probléma máris elmúlik.

Rágógumi a ruhán.

Ha a ruhádra rágógumi ragadt, egyszerű szigetelőszalaggal leszedhető, csak ragaszd rá és húzd le róla, ezt addig ismételd míg teljesen el nem tűnik a rágógumi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments