HomeInterestingA 25 éves testvérpár már 59 millió forint értékben végeztetett plasztikai műtéteket...

A 25 éves testvérpár már 59 millió forint értékben végeztetett plasztikai műtéteket – Elmondásuk szerint ez még csak a kezdet…

Az ikertestvérpár Daisy és Dolly, egy igazán hihetetlen célt szeretne megvalósítani. Együtt élnek az Egyesült Királyságban, Stocktonban és még csak 25 évesek. Gyerekkorukban csúnyának tartották magukat, mindig csak „rút kiskacsákként” emlegették őket. Mikor betöltötték a 18 éves kort, bejelentkeztek első plasztikai műtétükre.

Nagyon fontos számukra, hogy minden műtétet ugyanazon a helyen és orvosnál végezzék, pontosan egy napon. Azt szeretnék, hogy ugyanolyanok legyenek, úgy gondolják így van erre a legnagyobb esély.
Első műtétük szájfeltöltés volt, és valóban pontosan ugyanolyanra sikerült a végeredmény a két lányon.

Azóta már számos beavatkozáson átestek. Többek között mellnagyobbítás, természetesen ugyanakkora méretre és formára.
A leglátványosabb változást talán az orrplasztika hozta számukra, valóban sokkal szebb lett az arcuk.
A következő kitűzött cél, a fenék plasztika. Még nem sikerült megegyezniük, hogy melyik orvos végezze el.

A lányok sokkal boldogabbak most, nőiesnek és ragyogónak érzik magukat. Édesanyjuk, Chris elmondta, hogy nagyon félti a lányokat a sok műtéttől. Tudja, hogy már nem gyerekek, így nem szólhat bele az életükbe. Azt szeretné, hogy boldogok legyenek, így elfogadja a döntéseiket, de örülne, ha leállnának már a plasztikáztatással. Ő gyerekkorukban is csodálta őket, szerette a természetes szépségüket.

Az ikertestvérek egyáltalán nem szeretnék ezt abbahagyni. Eddig nagyjából 140 ezer fontot költöttek el a beavatkozásokra. Még több változtatást is szeretnének, úgyhogy ez az összeg még sokat fog nőni. A közösségi oldalaikon előszeretettel mutatják meg testüket, és nagyon büszkék az elért eredményre.

„Úgy gondolom függőkké váltunk…plasztikai műtét függővé. Nem hiszem, hogy abba tudnánk hagyni. A legjobb érzés, amikor belenézel a tükörbe, és elégedett vagy az eredménnyel. Egész életünkben ezt szeretnénk érezni, így végre kitűnhetünk a tömegből. És ami a legfontosabb, hogy amennyire csak lehet hasonlítsunk egymásra, ez fontos része az identitásunknak.” – mesélik a lányok.


Most Popular

Recent Comments