HomeInterestingMikor születtél? A születési dátumod elmondja, mi voltál előző életedben.

Mikor születtél? A születési dátumod elmondja, mi voltál előző életedben.

Ha hiszitek, ha nem a születési dátumunk képes elárulni, hogy mik voltunk előző életünkben, milyen titulusokat töltöttünk be, milyen személyiségjegyek uralkodtak bennünk és milyen hivatást töltöttünk be. Ennek természetesen köze van a jól ismert lélekvándorláshoz, bár vannak, akik nem hisznek benne. A reinkarnáció egyébként a buddhizmus, a hinduizmus, szikhizmus és a dzsainizmus fő vallása. Az ő hitük szerint az utolsó napunkon, mikor örök álomra hajtjuk a fejünket, a lelkünk kiszabadul és egy teljesen más személy, vagy élőlényként születünk újjá. Mai cikkünkben azt fogjuk nektek bemutatni, hogy a születési dátumotok alapján, ti mik voltatok előző életetekben.

JÚLIUS 14-28., SZEPTEMBER 23-27., OKTÓBER 3-17.

A születési dátumod alapján úgy néz ki, hogy te az előző életedben egy tanár voltál, akire a gyerekektől kezdve a felnőttekig mindenki felnézett. Akik szerettek téged gyakorlatilag örök hűséget esküdtek neked és mindenhova követnek ahová csak mész. Mostani életedre is igaz, hogy arany szíved van, empatikus vagy. A mostani életedben kerülöd a szociális létet, és a szerelemmel is csínján bánsz, mert úgy gondolod, hogy az érzelmek csak elhomályosítják a látásod.

JANUÁR 22-31., SZEPTEMBER 8-22.

Te, az előző életes során egy nagyon tehetséges vándor művész voltál, aki imádta, ha a figyelem középpontjában állhat. Régen nagyon érzékeny lélekkel rendelkeztél, és nem is mindig tudtad kifejezni a belső érzelmeidet. A kreativitásodat a jelen életedbe is továbbhoztad, így képes vagy vele különböző problémákat megoldani.

JÚLIUS 29-től – AUGUSZTUS 11-ig, OKTÓBER 30-tól – NOVEMBER 10-ig

Az előző életedben te bizony egy igazi igazságosztó voltál, aki képes volt a legnagyobb higgadtsággal kezelni a helyzeteket. Mivel jó kommunikációs képességed volt, ezért gyakorlatilag bárkivel szót értettél. Fontos volt számodra az őszinteség, és mélységesen megvetetted az erőszakot. Mostani életedben is jót cselekszel, hiszen folyamatosan jótékonysági rendezvényeken veszel részt. Az egyik legnagyobb és legfontosabb célod, hogy más embereken segíthess.

JANUÁR 8-21., FEBRUÁR 1-11.

Az előző életedben pontos mása voltál Robin Hoodnak, ugyanis a gazdagoktól elvetted a pénzt és a szegényeknek adtad. Viszont ma már nem szegsz meg egyetlen törvényt sem, sőt odafigyelsz, hogy mindegyiket betartsd. Amikor komoly döntés előtt állsz, többször megrágod a dolgot, csak azután hozol végleges döntést. Bizalmatlan vagy az emberekkel, nem nyájaskodsz senkivel. A szerelmi életedben te vagy a ragaszkodó fél.

MÁRCIUS 1-10., NOVEMBER 27-től – DECEMBER 18-ig

Az előző életed során egy igazi király voltál, aki képes volt egymaga elvezetni egy egész királyságot. Határozott és erős uralkodó hírében álltál, aki mindent megtett azért, hogy udvarában rend és béke honoljon. A mostani életedben sem viselkedsz másként, ugyanis nem szereted, ha mások hoznak döntést helyetted. A kötetlenséget és a szabadságot jobban preferálod, ezért nem is alakítasz ki túl hosszú kapcsolatot.

FEBRUÁR 12-29., AUGUSZTUS 20-31.

Annak idején te töltötted be a legvidámabb szerepet a királyi udvarban, mivel te voltál a király udvari bolondja. Távol állt tőled, hogy másokat megbánts és igyekeztél mindent körültekintően és jól csinálni. Többen is voltak, akik nem kedveltek, de ezzel sosem foglalkoztál. Jelenlegi éned visszahúzódó, félős, érzékeny. Félsz a magánytól ezért körülveszed magad a barátaiddal és a szeretteiddel.

MÁJUS 9-27., JÚNIUS 29-től – JÚLIUS 13-ig

Az előző életedben egy nagyon fontos rangban álltál, ugyanis te voltál a helyi bölcs, aki szentül hitt a természetfelettiben. Mivel hiteddel sokan nem értettek egyet, sokat veszekedtél másokkal. A mostani éned viszont merőben más. Jó lelkű és barátságos személy vagy, aki meg akarja mutatni az embereknek, hogy milyen is valójában. Nagyon fontos számodra a barátság, ám ennek ellenére is meg tudd bántani a hozzád közel álló személyeket. Egy párkapcsolaton belül a romantikát és a tiszta érzelmeket, valamint az őszinteséget helyezed előtérbe.

MÁRCIUS 11-31., OKTÓBER 18-29., DECEMBER 19-31.

Az előző életedben te voltál a legbőbeszédűbb és legjobb szónok. Mivel rendkívül jó kommunikációs képességgel áldott meg az élet így a legrosszabb helyzetekből is ki tudtál mászni. Ugyanannyira értékelted a testi örömöket egy kapcsolaton belül, mint a mentális összetartozást. Sajnos rossz tulajdonságaid közé tartozott, hogy többet adtál, mint amennyit az emberek visszaadtak neked. A jelenlegi életedben rossz szemmel nézel azon emberekre, akiknek nincsenek az életben céljaik. A család viszont mindig az első helyen áll!

ÁPRILIS 1-19., NOVEMBER 8-17.

Régen te voltál a család fekete báránya, aki mindennel szemben lázadt. Nem tudtad elfogadni, ha valaki a nézeteiddel nem értett egyet, ilyenkor még jobban kiálltál a mondanivalód és a tetteid mellett. Megszállottan rajongtál a természetfeletti és misztikus dolgokért, például varázslásért, mágiáért. A mostani személyiséged nagyon-nagyon kritikus, emellett viszont nagyon gyorsan kiismered az idegeneket.

MÁJUS 28-tól – JÚNIUS 18-ig, SZEPTEMBER 28-tól – OKTÓBER 2-ig

Egy igazi kalandor voltál régen, akárcsak Indiana Jones. Fittyet hánytál a veszélyes és hátborzongató helyekre, ugyanis hajtott a kalandvágy és az ismeretlen dolgok felfedezése. Erre még egy lapáttal rátett, hogy kíváncsi természetű voltál, ezért képes voltál szinte minden idegen nyelvet elsajátítani. Jelenlegi személyiséged sem különb ugyanis ugyanúgy hajtod a kalandokat, ami miatt nagyon ügyesen tudsz lépést tartani az esetleges változásokkal.

JANUÁR 1-7., JÚNIUS 19-28., SZEPTEMBER 1-7., NOVEMBER 18-26.

Előző életed sorén gyakorlatilag egy lángelme voltál, akinek iszonyú jók voltak a megérzései, ebből kifolyólag pedig semmi sem tudott meglepni. Olyan különleges képességgel születtél, hogy autodidakta módon sajátítottad el a legkülönfélébb dolgokat. Az új ismereteket mindig nagyon hasznos dolgokra fordítottad. Jelenlegi éned sem különb mivel még mindig nagyon értelmes ember vagy. Óriási esélyed van arra, hogy sikeres legyél az életben.

Te mikor születtél?

Most Popular

Recent Comments