HomeInteresting9 női szokás, ami az őrületbe kergeti a férfiakat az első randin!

9 női szokás, ami az őrületbe kergeti a férfiakat az első randin!

Az első randi egy nagyon izgalmas esemény, hiszen a felek kezdetben veszélyezve érzik magukat, izgulnak, hogy ne legyen kínos csend, de ne is hozzanak fel olyan témákat, ami elsőre erős lenne. Úgy határoztunk, hogy összegyűjtünk néhány témát, amitől a férfiak konkrétan a falnak mennek az első randin. Szóval, hölgyeim nagyon figyeljetek, mert, ha ezeket betartjátok, akkor garantált lesz a második randi.

A házassági téma.

Az első randin csak szeretnék magukat jól érezni a felek, élvezni egymás társaságát, sokat nevetni és a többi. A hosszú távú kapcsolatokról és az elkötelezettségről beszélni az első randi alkalmával súlyos vétek, mert a partner megijedhet, és biztos lehet benne, hogy második randi nem lesz. Ha nem akarsz így járni kerüld el ezt a témát.

Sokat beszél a munkáról.

Amikor az ember először találkozik szemtől- szembe a másikkal, sok dolgot meg akar tudni róla. Ám két-három órán keresztül a munkáról beszélni, az már túlzás, hiszen a férfi nem arra kíváncsi, hogy épp kik vesztek össze a munkahelyeden, vagy, hogy milyen pletykák keringnek. Ő téged, a személyiséged akarja megismerni.

Kerüld a mobiltelefon túlzott használatát, randi alatt.

Nem tudjuk teljesen elkerülni az elektronika használatát, de legalább a lehető legminimálisabbra csökkentsük annak használatát, amíg randin vagy. Ha túl sokat használod a telefonodat, vagy hívásokat fogadsz, akkor a férfi tiszteletlenségnek fogja ezt tartani, és, hogy egyáltalán nem is érdekel a randi. Ha nem akarod, hogy kikosarazzon, akkor ezt a tevékenységet hanyagold.

Ne akard felesbe kifizetni a számlát.

A férfiak tisztában vannak azzal, hogy az ő költségük lesz a randin való fogyasztás, de ez nem is zavarja őket. Amikor elhív randira, pont ez a legutolsó dolog, amit fontosnak tart. Szóval ne akard vele felesbe kifizetni a fogyasztást. A férfiak ilyen téren büszkék, úgyhogy csak törődj bele, hogy ő fizetett.

Nem igyekszel a beszélgetés fenntartására.

Amikor először találkoztok egymással, mindenki egy kicsit feszült, ami érthető. Mindent meg akartok tenni annak érdekében, hogy ne legyenek kínos csendek. Ám, ha mégis kialakulnak, akkor válts témát, hogy gördülékenyen tudjon haladni a beszélgetés. Ne tekintgess kifelé, ne babrálj a telefonoddal mert az azt jelzi, hogy egyáltalán nem érdekel téged a randi, és nem teszel erőfeszítést érte, hogy a beszélgetés fennmaradjon.

Elvékonyított hangok.

Lehet, hogy neked aranyos, ha baba, vagy elvékonyított hangon beszélsz, de ez nem minden esetben jön be a partnernek. Ez nagyon eltántoríthatja a férfit, hogy újabb randit kérjen tőled. Szóval, ha nem akartok ebbe a helyzetbe kerülni, kérlek mellőzzétek a baba hangot.

Hiba kiszúrása.

Rendben van, ha tökéletességre törekszel, de ez nem azt jelenti, hogy ezt túlzásba kell vinned és a legmagasabbra állítanod a mércét. Nincs is annál kellemetlenebb, mikor minden egyes dologban hibát találsz. Ezzel szintén elriaszthatod a partnert.

Nem érted a bókot.

Ha valaki bókol, nem feltétlenül kell értened, de minden esetben köszönd meg. Ha vágod a fejeket, akkor kínos helyzetet szülsz, ami egyikőtöknek sem lesz jó.

Túlzott ellenőrzés.

Általában a kapcsolat akkor is sikeres, ha mindkét fél tisztában van egymás igényeivel és követelményeivel. Ha valaki megpróbálja uralni a másik személyt, vagy befolyásolni a döntéseit, anélkül, hogy egyáltalán a bizalmában lenne, az nagyon rossz előjel. Ne akard megmondani, hogy mit csináljon.

Most Popular

Recent Comments