HomeInteresting9 munka, amely a legjobb lehetőség, hogy egzotikus országokba látogass.

9 munka, amely a legjobb lehetőség, hogy egzotikus országokba látogass.

Minden ember vágyik az utazásra, de sokaknak nem adatott meg a lehetőség valószínű pénzügyi okok miatt, hogy külföldre utazhasson. De ha minden vágyad, hogy külföldre menj, keress olyan munkát, aminek a feltétele az országok közötti vándorlás. Bemutatunk pár munkát, amelyekkel egész jól lehet keresni más országokban. Persze ez elhatározás kérdése is, hiszen itt kell hagynod mindent és mindenkit. Vajon megéri?

Angol tanár

Az angol tanárokra nagy igény van Ázsiában, Afrikéban és Dél- Amerikában. Nem szükséges iskolai végzettség, hogy az angol nyelvet taníthass külföldön. Bizonyo iskolákban azonban kérhetnek tanúsítványt, amely igazolja, hogy nemzetközi nelveken beszélsz, mint például a TESOL, a TOEFL és a CELTA. Potenciális kereset: havi 1000 dollártól 5 000 dollárig.

Óceánjáró hajó alkalmazott

A magán-jachton vagy a óceánjáró hajón való munka jó alkalom arra, hogy különböző országokat meglátogass és egzotikus helyeket ismerj meg. Különböző munkakörök közül lehet választani: szakács, stewardess, idegenvezető, fényképész, mérnök és még sok más. Bizonyos pozíciók esetén legalább egy idegen nyelvet ismerni kell. A nagy túrahajók személyzetének tagjai szintén hozzáférhetnek külön üzletekhez, internet kávézókhoz, tornatermekhez és rekreációs szobákhoz.

Kereseti lehetőség: havi 1000 dollártól – 5 000 dollárig.

Blogger

A blogger nagyon népszerű munka, de nem könnyű pénzt keresni utazás közben, hacsak nincs az embernek sok követője, akik kommentálják, likeolják és megosztják a bejegyzéseket, ezzel is segítve, hogy a blog pénzt hozzon a házhoz. Az egyik legnépszerűbb Instagram blogger, Jack Morris, körülbelül 3 millió követővel rendelkezik. Egy interjúban arról beszél, hogyan kapott egyszer 9 000 dollárt egyetlen bejegyzéssel.

Kereseti lehetőség: függ a követőktől, a blog témájától és típusától.

Szállodai alkalmazott

Sok hostel és kis szálloda szívesen bérel külföldieket különböző munkákhoz, mint a takarítás, a vendégkapcsolatok és a repülőtéri transzferek. A fizetés mellett ingyenes szálláshelyet biztosítanak alkalmazottaiknak. Természetesen ez nem álommunka, és a fizetés sem sok. De új barátokkal szerezhetsz, megosmerheted a helyi kultúrát, és ellátogathatsz érdekes helyekre.

Kereseti lehetőség: (szálláshely és étkezésért cserébe) 1000 dollár.

Légi utaskísérő

Egy repülőgépen való munka, lehetőséget kínál számos ország meglátogatására és új barátok szerzésére. Ráadásul 90% kedvezményt kapsz repülőjegyekre, szállodákra és autókölcsönzésre. Jól hangzik! De vannak hátrányai. Havonta akár 80 órát is dolgozhatsz, és ennek a pozíciónak a megszerzéséhez egy szigorú rostán kell megfelelni.

Kereseti lehetőség: havi 1000 dollártól-8500 dollárig.

 

Nemzetközi futár

Számos nagy internetes cég használ turistát arra, hogy a szállítással időt takarítsanak meg. A turista, aki hazatér, személyes adatokat és a járatukról szóló információt feltölthetik egy speciális weboldalra ahol kapcsolatban léphet az internetes céggel. Ezután a bolt kiválaszt egy csomagot, amely megfelel a részleteknek. Ezek általában eszközök vagy ruhák. A turista érkezés után találkozik a cég egyik alkalmazottjával, aki fizetést ad az áru szállításáért és olyan bónuszt kap, amely közvetlenül a PayPal számlájára kerül.

Kereseti lehetőség: a csomag mennyiségétől és méretétől, amit szállítani kell. Átlagosan 35 dollártól- 615 dollárig terjedhet ez az összeg.

Barista

Sok klub és étterem bérel nemzetközi személyzetet. Ezért, a készségek átadásával kiváló lehetőséget kaphat különböző országok, egzotikus helyek, drága városok látogatására és sok új barát megismerésére. Továbbá a személyzet általában ingyenes szálláshelyet, teljes ellátást és egyéb bónuszokat is kaphat. Természetesen legalább társalgási szinten kell beszélned angolul, illetve speciális mondatokat kell elsajátítanod az adott ország nyelvén.

Kereseti lehetőség: havi 500 dollártól- 2000 dollárig.

Távmunka

Ha van egy laptopod és jó internet kapcsolattal rendelkezel, és vannak bizonyos kézségeid, akkor bárhonnan dolgozhatsz. A legkeresettebb szakmák tervező, programozó, írók és SMM szakemberek. Néhány munkaadó még ingyenes távoktatást is biztosít.

Kereseti lehetőség: függ a projekt mennyiségétől.

Au pair

Az Au Pair egy nemzetközi kulturális csereprogram, amely lehetővé teszi, hogy egy személy egy bizonyos családdal éljen, új nyelvet tanuljon, és általánosságban tapasztalhassa az ország életstílusát. A program sajátosságai közé tartozik, hogy a résztvevő családtagként kezelik és együtt kell élnie a családdal. A programköltségeket, ellátásokat és fizetést a fogadó család fedezi.

Kereseti lehetőség: (szállás és étkezésért cserébe) 1500 dollárig.

Most Popular

Recent Comments