HomeInteresting9 kilogrammos óriásbaba született természetes úton. Íme a boldog család.

9 kilogrammos óriásbaba született természetes úton. Íme a boldog család.

A várandósság és a szülés a világ legnagyobb csodája. Minden nő szeretné ezt a csodát átélni, ám sajnálatos módon nem mindenkinek jön össze különböző okok miatt. Aki viszont szült vagy jelenleg is terhes az tudja, milyen fenomenális egy érzés a negatívumokkal együtt is gondolunk itt a reggeli rosszullétekre, a kisebb görcsökre, a rugdalózásokra mikor úgy érzik a kismamák, hogy a picik lerúgják a veséjüket…stb. Vannak olyan szerencsés családok, ahol nem egy, hanem több gyermek is születik és ezek a lurkók bizony óriási meglepetéssel tudnak szolgálni, már a születésük napjától fogva.

Mai cikkünk főszereplője is a “kis” Brodey is jól meglepett mindenkit a szülőktől fogva az orvosokig. Történt ugyanis, hogy a nemrég világra jött kisfiú 9 kilóval született, így majdnem olyan nehéz volt, mint egy bowling golyó. A kisfiú a walesi Diana hercegné kórházban látta meg először a napvilágot, ahol az orvosok tátott szájjal figyelték az újszülöttet.

Az orvosok a következőket mondták a piciről: “Életünkben nem láttunk még ekkora kisbabát, sőt sosem volt dolgunk 9 kilóssal. Ő egy hihetetlenül nagy csoda mindenki számára.”

Az orvosokat az döbbentette meg, hogy a kicsi természetes úton született meg.

A kisgyermek édesanyját, Sheralynnek hívják, akinek rajta kívül még két gyermeke van. Várandóssága alatt semmilyen negatív dolgot nem tapasztalt, nem érezte elnehezülten magát. Pont olyan volt, mint másik két terhessége.

Azt elárulta, gondolta, hogy nagy babával lesz majd dolga, ugyanis első két gyermeke 4 és 5 kilósan született meg, ebből pedig arra következtetett, hogy valószínű nehezebb lesz a harmadik gyerek. Azt viszont a legvadabb álmaiban sem gondolta, hogy 9 kilót fog nyomni a mérlegen harmadik csemetéje.

Megkérdezték tőle, hogy mennyire fájt neki megszülni a harmadik babát. Sheralyn a következőt válaszolta:

“A szülés fájdalommal jár, ami teljesen független a baba súlyától és ez egy olyan dolog, amire lelkileg is fel kell készülni. Most, hogy van viszonyítási alapom Brodey megszülése nem volt nehezebb, mint az első két gyermekemé.”

A kicsi egyébként jól van és már haza is vihették a kórházból, így a szúk családi kör közegében cseperedhet. Szerencsére mindketten, ő is és az édesanyja is remekül van. Annak ellenére, hogy csak néhány nappal ezelőtt született akkora ruhákat visel, amit egy 0-3 hónapos csecsemő. A legelképesztőbb pedig, hogy 3-4 óránként majdnem 70 ml tejet megiszik, ami azért is döbbenetes mert egy újszülött átlagosan 20-40 ml-t iszik.

Ti láttatok már ekkora kisbabát?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments