HomeFunny9 hihetetlen csodagyerek, akiből biztosan zseni válik felnőtt korára.

9 hihetetlen csodagyerek, akiből biztosan zseni válik felnőtt korára.

A gyerekek fantáziája határtalan és  ha olyan helyzetbe kerülnek, ami megoldást követel, meg is találják rá a legjobbat. Ez a 9 hihetetlenül agyafúrt gyermeki megoldás a bizonyíték arra, hogy sokkal jobban gondolkodnak, mint egyes felnőttek. Ők a jövő nemzedéke, akikre büszkék lehetünk majd sok-sok év múlva, ők azok, akik meg fogják változtatni a jövőt egy jobb, szebb irányba.

 

Mert a lényeg, hogy guruljon az a bicikli, az már mindegy, hogy hány keréken és így máris multifunkciós, mert a füvet is nyírja.

Sokkal kényelmesebb egy horgászbotot fogni, mint a zsinórt. Piros pont azért, mert olvas, még egy piros pont azért, mert nem akarja, hogy vizes legyen véletlenül, és megtalálta a legzseniálisabb megoldást arra, hogy ne a keze fáradjon el. Egy kis matematika, fizika és még talán kémia is egyben. Minek ide nagy képernyős TV…? Hát és mennyivel kényelmesebb így…!? Ne rossz, lehet innen jött a szelfibot ötlete is. Így nem látja senki az idióta bukósisakot, ami annyira, de annyira ciki. Miért is kéne leállni a játékkal, ha szomjas a gyerek? Ez jót tesz a gerincnek is.

Most Popular

Recent Comments