HomeInteresting9 hasznos tipp azoknak, akiknek nem sikerült a nyári forma, de tökéletesen...

9 hasznos tipp azoknak, akiknek nem sikerült a nyári forma, de tökéletesen akarnak kinézni!

A tökéletes nyári forma elérése nem egyik napról a másikra megy. Rengeteg időt és energiát, valamint bizonyos fokú elkötelezettséget is igényel. Az „Obesity Medicine Association Craig Primack” szerint sokkal nehezebb lefogyni, ha alacsony vagy. Egy tanulmány kimutatta, hogy az alacsonyabb nőknek lassabb az anyagcseréje, ami azt jelenti, hogy körülbelül 152 centiméter magas nő naponta 1200 kalóriát éget el, míg egy 155-170 centiméter közötti nő 1750 vagy annál többet éget el naponta.

Úgy döntöttünk, hogy szeretnénk megosztani néhány tippet veletek, ami segít abban, hogy hibátlanul tökéletesen nézz ki, még akkor is, ha néhány plusz kiló van rajtad.

Megan Jayne Crabbe ? (@bodyposipanda) által megosztott bejegyzés,

Először is, mindenki más testalkatú, ami teljesen rendben van. Vannak, akik vékonyak, mások molettebbek. Egyesek több órás futást és edzést választanak, míg mások önfeledten tudnak élvezni egy szelet pizzát. A legfontosabb, hogy bármilyen is a formád, szeresd magad. Ám azok, akik szeretnének vékonyabbnak tűnni, de nyáron nem sikerült nekik lefogyni, hoztunk néhány trükköt, ami segíthet nekik.

Helyes fotózás.

A legfontosabb, hogy tudd, melyik szög áll neked a legjobban, ami azt jelenti, hogy ugyanaz a személy sokkal vékonyabbnak tűnhet, ha megfelelő a testtartása. A bal oldali képen egy jó testtartás példája látható, a testtel csak kicsit fordul a kamera felé. A jobb oldali képen viszont ugyanaz a lány látható, annyi különbséggel, hogy teljesen oldalra fordul és ki is nyomja a hasát.

A bal oldali kép, egy trükk, hogy jobban nézz ki, ha a lábadat egy kicsit előre teszed és a testedet kicsit oldalra fordítod. Így vékonyabbnak tűnsz a képeken. Még egy tipp, mindig fotózz felülről. Ha alulról fényképezel, akkor sokkal pufibbnak tűnsz, mint amilyen valójában vagy.

EMILY SKYE Health + Fitness (@emilyskyefit) által megosztott bejegyzés,

Válaszd ki a megfelelő fürdőruhát.

A hölgyek egyik fő aggodalma, hogy, hogyan fognak kinézni a fürdőruhában. A molettebb testalkatú lányok jobban járnak, ha monokinit választanak, mert az esztétikailag is karcsúsíthatja őket.

Viselj magassarkú cipőt.

A lábak sokkal vékonyabbnak tűnnek, ha magassarkúban vagy. Ez a fajta cipő esztétikailag hosszabbítja a lábat, valamint a test is kecsesebbnek tűnik benne.

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Merj barnulni.

A barna lábak vékonyabbnak hatnak, sőt sokkal vonzóbbnak is. Szóval, ha nem szereztél még magadnak egy kis színt, itt az ideje, hogy kifeküdj a napra, vagy elmenj a szoliba.

Viselj testformáló övet.

Ha van egy bizonyos ruhadarab, amit nagyon szeretnél viselni, de sajnos kiemeli a problémás területeket, próbálj meg testformáló övet viselni. Ez a kis darab nagyban segíthet, hogy kedvenc ruháidat felvedd, és, ami a legjobb, hogy nem is látszódik a ruha alatt.

Válassz a stílusodnak megfelelő ruhát.

Válassz olyan ruhadarabot, ami jól illeszkedik a testedhez, nem emeli ki a problémás területeket. Ne vegyél fel túl nagy vagy kicsi ruhákat, mert az esztétikailag rontja a képet.  Viselj szoknyát, mutasd meg a lábaidat, de csak olyan hosszúságút, ami biztonságos és kényelmes.

jëssica vandër lëahy (@jessicavanderleahy) által megosztott bejegyzés,

Emeld ki a derekad.

A derék kihangsúlyozása segít a nőies sziluett létrehozásában, és nem mellesleg elrejti a plusz kilókat is. Ha legközelebb vásárolni mész, keress olyan ruhákat, ami kiemeli a derekad, mint például egy övvel ellátott nyári ruha.

ANKARAFASHIONGALLERY (@ankarafashiongallery) által megosztott bejegyzés,

Ne dőlj előre.

Az álló és ülő testtartás között nagy különbség van. Ha állsz, akkor a has feszesebbnek látszik, ha viszont ülsz, akkor nem annyira. Ha bizonyos képeken előredőlsz nem úgy fognak sikerülni a képek, ahogy szeretnéd, illetve, nem fogsz előnyösen kinézni rajta. Ha leülsz, mindig húzd ki magad.

i s k r a (@iskra) által megosztott bejegyzés,

Kerüld azokat az ételeket, melyektől felpuffadsz.

Egyes ételektől sajnos felpuffadhatunk, így a has nagyobbnak látszik, mint amekkora valójában. Ez felesleges súly megjelenését okozhatja. Puffadást okozó étel például a bab, a fokhagyma, a brokkoli, a kelkáposzta és a kelbimbó. Próbáld redukálni ezeknek az ételeknek a fogyasztását.

Most Popular

Recent Comments