HomeInteresting9 egyszerű jel, ami megmutatja, mire kell figyelned parfümvásárlásnál!

9 egyszerű jel, ami megmutatja, mire kell figyelned parfümvásárlásnál!

Minden nő imádja a parfümöket, mivel mindegyikben megvan a nő egy bizonyos ismertetőjele. Vannak, akik a virágos, vannak akik a citrusos és egyéb társaikat részesítik előnyben. De honnan tudod, hogy a kiválasztott termék valódi e? Bizony manapság már nem ritka, hogy az ember szembe találja magát egy replikával. Mi összeállítottunk egy listát, hogy mik azok a jelek, amire figyelni kell, hogy meg tudd állapítani, valódi termékkel van dolgod.

 

Ellenőrizd a csomagolást

Az autentikus parfümök csomagolása mindig tökéletesen van hajtogatva, hogy szorosan illeszkedjenek a dobozhoz. A helytelenül becsomagolt és levegős csomagolások viszont hamisítványokat tartalmaznak.

Hibás perforálás

Ha a parfüm csomagolása szemmel láthatóan furán van lezárva például, felesleges ragasztó van rajta, akkor a parfüm nem hiteles. A valódi parfüm csomagolása mindig hibátlan.

Karton

A valódi csomagolás kiváló minőségű kartonból készül, ami védi az üveget a sérülésektől. Ezért van a dobozban egy speciális karton, ami megtartja a parfümös palackot.
A karton mindig fehér, nem szürkés.

Címkék és feliratok

A nyílnak mindig jobbra kell mutatni, nem pedig balra.
Parfüm megvásárlásakor ne habozz ellenőrizni a gyártó webhelyét, hogy lásd az ott közzétett információk megfelelnek-e a csomagoláson feltüntetett adatoknak. Még a legkisebb eltérés is a hamisítvány jele lehet.

Tervezés

A parfümraktárak polcait átnézve, olyan parfümöket láthatunk, amelyek szokatlanul hasonlítanak a márkás designer parfümök megjelenéséhez és illatához. Nyugodtan keress rá az interneten ezekre a márkás termékekre, valamint annak üvegeit is alaposan vedd szemügyre és egyből kiderül melyik a replika.

A parfüm színe

A híres márkák nem használnak sok festéket a termékeikben, ezért az igazi parfüm színe általában sápadt árnyalattal rendelkezik. A folyadék feltűnő „kémiai” színe a hamis illat jele.

Kupak

Az eredeti parfüm kupakjának tökéletesen szimmetrikusnak kell lennie (kivéve, ha természetesen másképp készült az eredeti alkotásban).

Sorozatszám

A sorozatszámot mindig fel kell tüntetni a palack alján (nem ragasztva!).
A palackon lévő sorozatszámnak meg kell egyeznie a doboz alján található számmal. Ezt a doboz alján kell feltüntetni nyomtatott, általában fehér változatban.

Üveg

Az igazi parfümnek kiváló minőségű palackja van, sima és finom felülettel van ellátva. A hamis illatanyag palackja durva és kontúrozott.
Alapos vizsgálat után a hamis parfümöknél, sok hibát találsz.

Most Popular

Recent Comments