HomeInteresting9 divat baki, ami biztosan tönkre teszi a nyári megjelenésed!

9 divat baki, ami biztosan tönkre teszi a nyári megjelenésed!

A nyár az egyik legjobb időszak, hiszen nem kell hat réteg ruhát magunkra venni, csak elég egy darab laza ruha. Ám akár hiszitek, akár nem ezekkel van mégis a legnagyobb probléma, mert az emberek nem tudják, hogyan és miként párosítsák össze ruhadarabjaikat. Ennek köszönhetően egy nagyon rossz összképpel találkozhatunk az utcán. Persze azok, akik elkövették ezeket a hibákat többnyire észre sem veszik. Annak érdekében, hogy te ne sétálj bele ilyen hibába, elhoztunk néhány tippet, hogy mit nem érdemes a nyári melegben felvenni.

Áttetsző ruhadarabok.

Az átlátszó ruhák nem igazán biztosítanak vonzó megjelenést, ezért jobb ha ezeket a ruhadarabokat csak a strandokon veszed fel egy fürdőruha fölé.

Melltartó.

Akármilyen ruhadarabot is veszel fel a lényeg, hogy semmilyen körülmények között ne látszódjon ki alóla a melltartó. Ha választani lehet inkább ne vegyél fel melltartót, de ha mégis szereted ezt a viseletet, akkor válassz olyan fazont, amiről tudod, hogy a helyén marad és nem kukucskál ki a felsőrész alól.

Cipő, papucs.

Abban az esetben, ha úticélod nem a strand felé irányul, ne vegyél fel papucsot. Ezek nem kifejezetten jó utcai viseletnek számítanak. A vászon cipő vagy a szandál már egy fokkal jobbnak számít, de a nyitott orrú lábbeliknél jó, ha szépen van pedikűrözve a lábad.

Harisnyanadrág.

A harisnyanadrág egy olyan ruhadarab, amit azoknak a nőknek célszerű hordani, akik az üzleti világban dolgoznak, hiszen annak dress kódja, megköveteli a harisnya viselését. Akik nem ebben a világban dolgoznak nekik nem kötelező így megjelenniük a hétköznapokon, kivéve, ha fázósak.

Dekoltázs, miniszoknya.

Akármennyire is meleg van kint a szabadban, sose vegyél fel olyan nyári ruhát, melynek szoknyája túl rövid és dekoltázsa nagyon kivágott. Ez az összeállítás nagyon rontja az összképet. Ha nagyon szoknyás típus vagy vegyél fel olyan ruhát, melynek nincs mély kivágása, ha pedig a melleidet szeretnéd kihangsúlyozni, olyan ruhát válassz, ami nem rövid.

Sztreccses ruha.

Rengetegen esnek abba a hibába, hogy a nyári melegben testhez feszülő ruhákat vesznek fel. Az ilyen ruhákba sokkal jobban beleizzad az ember, mint a lengébbekbe. Nyugodtan vegyetek fel szellősebb, és bővebb ruhákat, nem baj, hogy nem feszül rá a testetekre.

Nem megfelelő ruhaköltemények kombinációja. .

Ha az üzleti életben helyezkedtél el, ne próbálj meg olyan ruhát felvenni, amit a legelső nyári szellő fellibbent, még akkor sem, ha nagyon meleg van. Ezeket a darabokat hagyd meg a pihentető hétvégére. Hétköznapokban vegyél fel olyan ruhákat, amik biztosítják számodra a jó szellőzést.

Smink és illat.

Nyáron az erős, vastag alapozó helyett használj BB krémet, és jobb ha a fekete szemceruzádat is leváltod egy világosabb, mondjuk barnás színű árnyaltra. Ami pedig a parfümöket illeti, nyáron célszerűbb, friss illatú dezodorokat, vagy testápolót használni, az erős illatú parfümök csak émelygést váltanak ki az emberekbe a nagy melegben.

Fekete szín.

Sokan nem képesek összhangba hozni a cipő és a táska színét. Ha az üzleti területen dolgozol, a fekete színű kiegészítők nagyszerű párost alkothatnak. De semmiképp se vegyél fel fekete színű cipőt virágmintás, vagy bármilyen más típusú tavaszi, nyári ruhához, mert nagyon el fogod vele rontani az összképet.

Most Popular

Recent Comments