HomeInteresting8 pofon egyszerű dolog, amivel a legjobb formád fogod hozni!

8 pofon egyszerű dolog, amivel a legjobb formád fogod hozni!

Nehéz manapság megtalálni a tökéletes ruhakombinációt. A divat is folyamatosan változik és meglehetősen bonyolult korunknak megfelelően felöltözni. A fiatalok ne akarjanak túl öregnek, az idősebb korosztály pedig ne akarjon túl fiatalnak látszani. Mindenkinek meg kell találni azt az öltözéket, ami a leginkább leírja, milyen személyiség is valójában. De összeszedtünk néhány kombinációt, amivel biztos nem lőhetsz mellé.

Egyszerű pólók

Fekete, fehér, szürke és világos rózsaszínű pólót szó nélkül viselhetsz. Ha a vállak szabadon vannak takard el egy vékony kendővel. Alakod kiemeléséhez tűrd be a pólót a farmerbe vagy szoknyába.

Nagyméretű fekete pulóver

Ha nagyobb pulóvert választasz, ügyelj arra, hogy ne legyen túlzottan nagy, hacsak nem akarsz hatalmas felhő lenni. A fekete mindig klasszikus marad. Egy pulóver és egy szűk szoknya kombinációja, divatos képet alkot a különleges alkalmakra.

Minőségi farmer

A farmer nagyon népszerű minden lány ruhásszekrényében. Kiválasztásakor fontos, hogy jól érezd magad benne és előnyös legyen számodra, ahelyett, hogy megpróbálnál lépést tartani olyan trendekkel, amik annyira nem jönnek be. A magas derekú farmer kiemeli a nőiességét és felhívja a figyelmet az alakra.

Dzseki

Igen, ez az elegáns ruhadarab nagyszerű. Sok lehetőség közül tudsz választani: nyitott, gombos, cipzáras, díszített ujjú, galléros és még sok más. A legfontosabb, hogy válassz egy klasszikus sötét színt. A mély kék tökéletes, mert jól illik egy egyszerű fehér pólóhoz és szinte bármilyen színű farmerhez.

Kiegészítők

A könnyű, gyakorlatilag súlytalan ékszerek rávilágíthatnak az elegáns ízlésre és nem teszik tönkre az összképet. Ha helyesen választod ki kiegészítőidet, akkor nemcsak fiatalabbnak tűnhetsz, hanem tökéletes stílusérzetet is sugározhatsz.

Bokacsizma

A világ imádja a női lábakat. Különösen azokét, akik gyönyörű cipőt viselnek. A bokacsizma néhány évvel ezelőtt nagy divattá vált. Bölcs választás azok számára, akik ki szeretnék emelni bokájukat. Néhány díszítő elem, még egyedibbé varázsolja például: csipke, cipzár, vagy néhány csat.

Magassarkú cipők

Minden nő megérdemli, hogy egy gyönyörű cipő tulajdonosa legyen. Nincs még egy olyan cipő, amely ennyire elegánssá és vonzóvá tenné a női lábat. Válassz egy kiváló minőségű, sötét színű, matt anyagot. Az ilyen cipők nagyszerűen fognak mutatni egy estélyi ruhához, vagy egy farmerhez és biztos lehetsz benne, hogy néhányan meg fognak fordulni utánad az utcán.

Megfelelő fehérnemű

Ha igazán jó alakod van, de nem szeretsz testhezálló ruhát viselni, mert látszik a fehérnemű, a megoldás egy varrat nélküli alsó. Senki sem fogja észrevenni szoknyán keresztül, ha a megfelelő színt választod ki. Ez jó módja annak, hogy a test egyes részeit kiemeljük.

Most Popular

Recent Comments