HomeInteresting8 női tevékenység, amivel az összes férfit le lehet venni a lábáról!

8 női tevékenység, amivel az összes férfit le lehet venni a lábáról!

A nőknek olyan képességeik vannak, amivel bárhol, bármikor, bármelyik férfit el tudják varázsolni. A lényeg a vonzerő helyes használata. Ugyanis hiába szép, csinosan öltözött egy nő, ha a kisugárzása semmilyen különlegességet nem hordoz magában. Egy nő legyen mindig nő. Ahhoz, hogy megfogd egy férfi figyelmét nincs szükség extra rövid szoknyára, vagy mélyen kivágott felsőre.

Megmutatjuk, milyen cselekedetekkel tudjátok levenni a férfit a lábáról.

1, Először is, mindig mosolyogj! Az erősebbik nem képviselői sokkal jobban vonzódnak azokhoz a nőkhöz, akik folyamatosan és őszintén mosolyognak. Ez azt erősíti bennük, hogy teljes mértékben boldog vagy és pozitívan gondolkodsz.

2, Mutass érdeklődést a hobbija iránt. Ha kicsit furcsának, vagy számodra idegennek is találod. Nem biztos, hogy azért mert te nem tudod milyen, attól még az rossz. Légy nyitott és biztos, hogy ő is jobban keresi majd a kegyeidet.

3, Hagyd a férfinak, hogy férfi legyen. Hiába tudsz mindent megcsinálni, adj neki férfias feladatokat, illetve olyat, amivel segítheti a te munkád. Mivel állítólag a férfiak a nők védelme érdekében születtek meg, hagyni kell őket, had tegyék a dolgukat.

4, A köszönetnyilvánítás sosem gáz, főleg ha az őszinte szándékú. A férfiak kedvelik azokat, akik egyszerűen és természetesen tudnak kezelni helyzeteket. Mivel a nők érző lelkek, egyből kiül az arcukra, hogy valamit tiszta szívből, vagy erőltetetten csinálnak.

5, A férfiak szeretnek egy nőről gondoskodni, szóval ezt jobb, ha hagyod neki. Látszódj törékenynek és hagyd, hogy a férfi óvjon és féltsen még a széltől is.

6, Ha egy férfi tetszik, másnapra ne viselkedj vele máshogy, mert nem érti, hogy mi történik valójában. Légy stabil, állj két lábbal a talajon, add önmagad. Ne viselkedj úgy mint az időjárás, mert elriasztod magadtól a pasit.

7, Ha tetszik, ne akarj bekerülni a barát zónába. Nem kell ellátnod semmiféle flörtölős tippel. Ha a női ügyeiről kezd el beszélni, nem vagy köteles meghallgatni, mutasd neki, hogy ez téged nem érdekel.

8, A szem a lélek tükre. A férfiak képesek pár perc alatt dekódolni egy pillantás jelentését. Szóval, ha érdeklődést mutatsz iránta, nézz is úgy, hogy rájöjjön. Ehhez kicsit hunyorítanod kell.

Most Popular

Recent Comments