HomeInteresting8 flörtölési technika, amit csak a legnagyobb csábítók használnak. Tudd meg mik...

8 flörtölési technika, amit csak a legnagyobb csábítók használnak. Tudd meg mik azok, növeld az esélyeidet!

Tudtad, hogy 13 milliszekundum alatt meg tudja agyunk állapítani, hogy a másik személy vonzó-e vagy sem? Bizony ez nagyon kevés idő ahhoz, hogy az első benyomás 100%-os legyen. Azonban számos pszichológiai trükk és flörtölés segítségével növelni lehet a siker esélyeit. Szeretnéd tudni, hogyan? Olvass tovább.

„A Hármas törvény”: 3 pillantás 3 másodpercig.

Tudományos kutatások szerint számos olyan dolog van, ami befolyásolja a bemutatkozás és a megismerkedés pillanatát. Először is, ha valaki megtetszik, akkor sokkal többször nézel rá huzamosabb ideig.

Sok minden függ az időtartamtól: ha bejön az illető, átlagosan 3 másodpercig nézzük őt, viszont ha nem, akkor csak 1 másodpercig.

Srácok: fentről lefelé. Lányok: alulról felfelé.

A lényeg, hogy hogyan nézünk egymásra. A férfiak hozzászoktak ahhoz, hogy a lányokat felülről lefelé nézzék végig, ezért tartják vonzónak a nagy szemeket, kis állát és arcot. A nők alulról felfelé nézik végig a férfiak arcát. Vonzerejének egyik jellegzetessége a széles arccsont.

A férfiak hátrafelé hajtják a fejüket és felemelik az állukat, hogy vonzónak tűnjenek, míg a nők inkább lehajtják a fejüket, hogy a puha és gyengéd arcvonások legyenek láthatók.

Az érintés aranyszabálya.

A flörtölés szabályai szerint a lehető leggyakrabban kell hozzáérni a kiszemelt nőhöz, férfihoz. Ez nem teljesen igaz. Annak érdekében, hogy ezek az érintések kellemesek legyenek a másik személy számára, beszélgetésbe kell vele elegyedni. Amint ez megtörtént és közelebb jutsz hozzá, próbáld meg könnyedén megérinteni a kezét vagy a vállát. Próbáld felmérni, hogy jóváhagyást kaptál-e a folytatásra. Ha minden rendben van, akkor továbbra is könnyedén megérintheted.

Névjegykártya átadása.

Ez a módszer elsősorban a nők számára alkalmas. Ha tetszik valaki, de túl ideges vagy, hogy beszélgetést kezdeményezz vele, próbáld meg átadni a névjegykártyádat. Így érdeklődést mutatsz a személy felé, de a következő lépés már a férfi kezében lesz: ha tetszel neki, biztosan kapcsolatba lép veled.

A kifejezések kétértelműsége.

Nehéz olyan példát felhozni, ami nem tűnik se vulgárisnak se trükkösnek. Végtére is, az emberek közötti kommunikáció nagyon egyedi. Míg néhány ember számára a normálisnak ítélt viccek elfogadhatatlanok, addig másoknak nincs vele gondja. Ha félreérthetetlen mondatokkal flörtölsz, hozzáadsz valami pluszt a beszélgetéshez.

A hiányosságok felismerése.

Tegyük fel, hogy nem beszélsz idegen nyelven, de az érdeklődés tárgya jól ismert. Ahelyett, hogy elkezdenéd dicsérni őt, próbáld másra terelni a témát, például: „Milyen nagyszerű! Olyan szép és összetett nyelv ez. Soha nem sikerült volna megtanulnom nélküled, jó ember vagy!”

Senki, sem szereti az ítélkezést.

Ha nem értesz egyet a beszélgető partnered mondanivalójával, ne ítéld el érte. Nem egyezhet mindenben két ember véleménye. Ahelyett, hogy azt mondanád: „Tévedsz” vagy „Ez hülyeség”, mondd inkább azt, hogy: „Nagyon érdekes! Soha nem néztem még ebből a szemszögből a dolgokat.”

A társadalmi dominancia megnyilvánulása.

Ez a pont csak az erősebbik nem képviselőire vonatkozik. Azok a férfiak, akik élvezik, hogy sikeresek a nőknél általában speciális nonverbális gesztusokkal rendelkeznek. Szégyentelenül és közvetlenül néznek az emberek szemébe, úgy járkálnak fel-alá, mintha nem is a földön lennének. Férfitársaikkal is karba tett kézzel ülve, magabiztosan, felemelt állal beszélnek.

Most Popular

Recent Comments