HomeInteresting8 férfitípus, akivel biztos, hogy nem fogsz boldog családot alapítani!

8 férfitípus, akivel biztos, hogy nem fogsz boldog családot alapítani!

Az elmúlt 10-15 évben, tanulmányok szerint a házasság átlagos életkora 28-32 évre emelkedett. Egyre többen próbálnak egyedülállóak maradni, ez különösen olyan férfiakra vonatkozik, akik nem akarnak hosszú párkapcsolatot létesíteni, persze ez egyáltalán nem zavarja őket. Sokan például nem veszik észre, hogy nem állnak készen, egy élethosszig tartó családi életre. Itt van 8 férfi típus, akik biztos, hogy jó darabig nem fognak családot alapítani.

Anyuci pici fia

Egy lépést sem tesz az édesanyja tanácsai nélkül, mindig megbújik a szoknyája mögött. 40 éves korban ez már nem elfogadott viselkedés. Ahelyett, hogy anyuka kénye kedve szerint elkényeztetné, elindíthatná az úton, hogy végre normális férfiként éljen.

A nőfaló

A nőfaló számára a mennyiség a lényeg, a cél és egy bizonyos küldetés fő kritériuma. Ő az, aki azt hiszi minden megengedett számára. Nem igazán zavarja ha te más férfivel találkozol, ugyanis ha rád unt, hamar megtalálja a méltó utódot számodra.

Az egoista

Az önzőség néha nagyon hasznos, de ez a lehetőség csak bizonyos esetekben vehető igénybe, mert egy embernek nem lehet ez az alapbeállítottsága. Csak a saját önnön érdeke fontos a számára. Elég kényelmes férfitípus, nem az a kategória, akivel boldog családot tudsz alapítani.

A nárcisztikus

A nárcisztikus ember igényli a figyelmet, neki csak az a fontos, hogy a figyelem középpontjában legyen. Képes egyébként feltétel nélkül szeretni és csodálni saját magát, vagy fényképét. Jobb gyorsan nyúlcipőt venni, mert ennél a kapcsolatnál nem te leszel a fő attrakció.

A papucs

Először ideálisnak tűnhet, beleegyezik minden javaslatba, közös az érdeklődési kör és lelkesen betartja az utasításokat. Amíg ki nem derül, hogy a legegyszerűbb dolgokban sem képes döntést hozni. Ha nem akarsz mindről te dönteni, célszerű felhagyni ezzel a kapcsolattal, mert akármennyire is akarod nem fogod érezni, mennyire erős és karizmatikus a párod.

Az agglegény

Ő már messze meghaladja a 40-et, és soha nem volt házas, vagy a korábbi hölgyek sok éves kapcsolat után távoztak, és nem várták meg a házassági ajánlatot. Az okok eltérőek lehetnek, de legtöbbször az ember egyszerűen csak nem akar felelősséget vállalni, és elkerül minden utalást az esküvőre. Ő jól megvan egyedül, és a magány egyáltalán nem zavarja.

A kritikus

Már a második napon kifogásolja a megjelenésed és elküld az edzőterembe. Úgy kezel, mintha 5 éves lennél. Az ilyen kapcsolatok igazi csapdák, minél közelebb kerülsz hozzá, annál erőszakosabb és sokoldalúbb lesz a kritika. Az ilyen ember még csak nem is érti, hogy mi a baj, ezért képtelenség megváltoztatni.

A féltékeny

A féltékenység egyfajta szeretet kinyilvánítás. De a kisebb féltékenység és kóros között hatalmas különbség van. Ha mindig tudni akarja hol vagy, kivel beszélsz, mikor érsz haza, konkrét napirendet kell neki adnod a dolgaidról, na az már beteges. Ha csinosan öltözöl fel, már egyből kiborul, és megvádol, hogy biztos van valakid. A féltékeny ember mindig gyanakvó. Ha nem akarsz begolyózni, szedd a sátorfád és menj, amilyen messze csak lehet.

Most Popular

Recent Comments