HomePeople8 dolog, ami minden férfi számára rejtély a nőkről.

8 dolog, ami minden férfi számára rejtély a nőkről.

Sokszor elmondtuk már, hogy a férfiak és a nők mennyire különböznek egymástól. Míg a nők a legapróbb részletekbe menően mesélnek el valamit a barátnőjüknek, addig a férfiak csak nagy vonalakban osztják meg az információkat a haverokkal. Ők nem igazán szeretnek a magánéletükről beszélni senkivel, és nem nagyon értik a nők, hogy tudnak ennyi mindent kiteregetni egymásnak. Számukra olyan dolgok is furák, mint például a női táska alján hordott szemöldökcsipesz, vagy az elnyűtt bugyik viselése. A mai cikkünkben úgy döntöttünk, hogy bemutatjuk nektek azokat a női dolgokat, amik a férfiak számára igazi rejtélyt képeznek.

1, A menstruációs ciklusuk

Annak ellenére, hogy a nők általában ezeket az információkat kiteregetik, sőt önfeledten beszélnek róla a férfiak viszont nem igazán értik miért kell ezeket a dolgokat ennyi nyíltan kibeszélni, hiszen egy intim dologról van szó.

2, Szemöldökcsipesz a táskában.

Az erősebbik nem képviselői általában meglepődnek, mikor barátnőjük táskájában megpillantanak egy szemöldökcsipeszt. Nem is értik, hogy miért van erre nekik szükségük. Nos, sosem lehet tudni, mikor vesznek észre egy kósza szőrszálat, amitől rögvest meg kell szabadulni.

3, Idomok összehasonlítása

A férfiak nem igazán jutnak napirendre azzal kapcsolatban, hogy a nők mi okból kifolyólag érzik úgy, hogy nekik az idomaikat össze kell hasonlítgatniuk. Szerintük minden nő úgy egyedi, ahogy van.

4, A párjuk fogkeféjének a használata.

A férfiaknak az nagyon fura, hogy amikor a barátnőjük ott alszik náluk és elfelejt magával fogkefét vinni, akkor nemes egyszerűséggel az övükét használja, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

5, Pattanás nyomkodás

A nők valamilyen oknál fogva természetesnek veszik, hogy mind a saját, mind a párjuk pattanását kinyomkodják. A férfiak egyáltalán nem éreznek ilyen késztetést.

6, Trágár beszéd

Köztudott, hogy a trágár beszéd csökkenti a stresszt, ám a férfiaknak egyáltalán nem vonzó, ha a csajokat azon kapják, hogy csúnyán beszélnek, számukra ez nem nőies.

7, Régi, lyukas bugyik viselése

A férfiak nyilván nem értik miért tartanak meg a nők lyukas, kitágult, kifakult, elnyűtt bugyikat. Nos, meg kell jegyezünk, hogy a menstruációs ciklus nagyon bosszantó dolog, amikor aztán tényleg minden megtörténhet. Mivel a nők nem akarják a drága és szép alsóneműjüket összekenni, ezért inkább felveszik a régi darabokat, amiket nem féltenek.

8, Közösen járnak az illemhelyre

A férfi nem számára örök rejtély marad, hogy a nők mi okból kifolyólag érzik azt, hogy párosával kell járniuk a mosdóba.

Ti is így gondoljátok?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments