HomeDivat7 trendinek tartott ruhastílus, ami valójában előnytelen!

7 trendinek tartott ruhastílus, ami valójában előnytelen!

A ruha az egyik legfontosabb eleme a hétköznapjainknak. Nem csak arról van szó, hogy elfedjük a testünket, hanem a stílusról, az igényekről, az ízlésről. Ez egyfajta kifejezési eszköz. Kifejezi az adott évszakot, hangulatot, kedvet és persze az eseményeket. Ezeknek a dolgoknak passzolniuk kell. Továbbá érdemes arra is odafigyelni, hogy egyes ruhák nem mennek mindenki alakjához.

Mutatunk egy válogatást ebből, hogy mire figyeljetek.

Zsák ruha

Az ilyen jellegű ruhák eltakarják az összes „felesleget”, de olyan hatást kelt mintha egy hordó lenne két pálcikán, melyek a lábaink. Ilyen ruhát hordva felesleges is edzőterembe járni. Inkább hordjunk helyette olyat, aminek trapéz szabása van.

Ha a varrás túl magasan van

Az alma vagy körte alkatot jól eltakarják. Azzal kell vigyázni, hogy ezek a ruhák kihangsúlyozzák a vállakat és olyan Herkules alkatot imitálhat, amit kétlem, hogy bármelyik nő is szeretne. Keressünk olyat, aminek középen a varrása, mint egy homokóránál.

Ejtett vállú ruha

Egy rövid ujjú ejtett vállú ruha nem az igazi a harmónia harcában. Kihangsúlyozzák a törzset, a vállakat és a kezet. Divatos, de előnytelen lehet. Helyette vegyünk fel egy ing-ruhát. Vagy ruha-ing-et. Egyenletesen eloszlatja a figyelmet anélkül, hogy külön zónákra osztaná. Továbbá 2018-ban a Vogue magazin szerint ez az idei női divat. 😉

A-vonalú ruha

Ez a fajta ruha a modelleken mutatott jól, de ma már a luxusruházati cégek is felhagytak velük. Kihangsúlyozza a derekat és a lábakat. Ha azok tökéletesek nálad, akkor megengedett, de ha még egy darabig nem tennéd közszemlére, akkor helyette a tulipán formájú szoknyát válassz. Nőies és nem lesz tőle torta alakod.

Passzos ruha

A férfiak csodálják természetesen. Azt gondolnánk, hogy a szoros ruha majd le”szorítja” a problémás területeket. Pont ellenkezőleg. Ehhez tökéletes manöken alkatra van szükség, de még rajtuk is megmutathatja a felesleget. Egy picit vegyük lazábbra..

Körgallér, szabadon hagyott vállakkal

Szépen felfedi a vállunkat és még az udvariasság határain belül maradunk. De az egész olyan mint egy háromszög ami nem hangsúlyozza eléggé az alakunkat. Hordjunk helyette V-nyakú ruhát. Egyetlen függőleges vonalat képez a test közepén.

Póló-ruha

Sportosságot sugall de semmi köze hozzá. Továbbá ez is jól kihangsúlyozza a pici felesleget a hasadon. Helyette valami lazábbat esetleg?

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Most Popular

Recent Comments