HomeDivat7 hasznos tanács, hogy észrevedd a hamisítvány táskákat

7 hasznos tanács, hogy észrevedd a hamisítvány táskákat

Már olyan régóta szeretnél egy táskát, sőt, azt is tudod melyiket. A pénzt is összegyűjtötted rá és már éppen indulnál megvásárolni. De várj egy percet és fusd át az alábbi 7 hasznos tanácsot, hogy biztosan ne verjenek át egy jó replikával.

1. Figyelj a részletekre
Minden valódi minőségű táskát gyárilag ellenőriznek egyesével, hogy ne legyenek hibás részek, varrások, vagy egyéb tökéletlenségek.

2. Kapcsok, gombok, cipzárak
Különösen figyelj ezekre, hibátlannak kell lenniük! Továbbá sok esetben ezeken is szerepelni szokott a márkanév.

3. Anyagok
A híres gyártók nem használnak durva bőrt, csak finom, jó minőségű anyagokkal dolgoznak.

4. Márkanevek
Sokszor nem is figyeljük meg a márkanév írását, logóját. Érdekes módon a hamisítványokon gyakran csak hasonló betűvel írják ki a márkát, amiről ránézésre is könnyen meg lehet állapítani, hogy nem eredeti.

5. Sorozatszám
Az egyik legfontosabb ismérve az eredeti termékeknek a sorozatszám. Míg hamisítványok esetében csak valamilyen matricát lehet találni, a minőségi termékeknél különösen figyelnek arra, hogy azt ne lehessen eltávolítani anélkül, hogy megsérülne a termék.

6. Csomagolás
Az eredeti termékek nem véletlenül kerülnek többe, hiszen minden apró részletre figyelnek. Ilyen a csomagolás is: természetesen itt sem használnak silány minőségű anyagokat.

7. Különös ismertetőjelek
Ha már kinézted a márkát, próbálj utánanézni a rá jellemző stílusjegyeknek, hiszen minden nevesebb márka saját ismertetőkkel rendelkezik. Például egy Prada sosem használ a külsejével kontrasztos színt belülre. Ami pedig a Dior-t illeti, mindig keresd a sajátos, világos pirossal rendelkező bélésűeket, amibe a logó is bele van varrva. A fényes, túl selymes belső viszont egyáltalán nem jellemző a márkára.

Most Popular

Recent Comments