HomeInteresting7 étterem, ahol teljesen ingyen, ínycsiklandozó menüket ehetsz születésnapod alkalmából.

7 étterem, ahol teljesen ingyen, ínycsiklandozó menüket ehetsz születésnapod alkalmából.

A legtöbb szülinapos titkon arra vágyik, hogy az egész világ ünnepelje meg, hogy ő egy évvel öregebb lett. Nos, ha hiszitek, ha nem ezt nagyon sokan kívánják, mert jó érzéssel tölti el az embert ha gondolnak rá a születésének napján. Nem is hinnétek Amerikában hány étterem ajánl különböző szülinapi menüt a vendégeinek. Igaz bizonyítanod kell, hogy neked tényleg az adott napon van a jeles napod. Ha ez nem sikerül, akkor bizony ugrik a sok finom falat, amiért már órák óta csorgatod a nyálad. A mai cikkünkben úgy döntöttünk, hogy bemutatjuk nektek azokat a menő éttermeket, melyek egyedi ajánlattal lepik meg a születésnapos vendégeiket.

Baskin-Robbins étterem, Amerika.

Mi a jobb a szülinapi tortánál? Hát a fagyi. És mi jobb a fagyinál? Az ingyen fagyi. Ha a születésnapodon betérsz a Baskin-Robbins étterembe, akkor ingyen menüt kapsz a vezetőségtől.

Culver’s étterem, Amerika.

Tartsd a születésnapodat a Culver’s -ben és ingyen menüt kapsz arra a napra.

Denny’s étterem, Amerika.

Denny’s minden évben „ízletes születésnapi ajánlattal” várja a vendégeit, legalábbis akiknek születésnapja van. A „Grand Slam” reggeli nagyon népszerű az emberek körében, ezért ezt gyakran kérik a születésnaposok.

IHOP étterem, Amerika.

Ha feliratkozol az étterem listájára, akkor ingyen palacsintákat kaphatsz a születésnapodon.

Jersey Mike’s Subs étterem, Amerika.

A Jersey Mike’s ingyen szendvicset és italt ajánl neked a születésnapodon. Igaz ezt csak egyetlen egyszer lehet igénybe venni, viszont mindegy melyik szülinapodon élsz az ajánlattal.

Panera Bread étterem, Amerika.

A Panera Bread étterem általában egy süteményt, vagy egy muffint kínál a születésnaposnak, legalábbis akkor, ha feliratkozik egy programjukra.

Red Robin étterem, Amerika.

A Red Robin feliratkozói között automatikusan kisorsol egy szülinapi menüt, ami egy burgert, krokettet és fagylaltot tartalmaz.

Ez a férfi minden évben félretette azokat a kuponokat, amiket a születésnapjára kapott, így azokat bármikor beválthatta, amikor csak akarta.

Na mit szólsz ezekhez a helyekhez?

Most Popular

Recent Comments