HomeInteresting7 ciki dolog, amit mindenképpen kerülj el csókolózás során

7 ciki dolog, amit mindenképpen kerülj el csókolózás során

Az első csók minden nő életének egyik legfontosabb pillanata. Sokan próbálják elképzelni, hogy milyen is lehet valójában, ám amikor elérkezik a perc akkor nem feltétlenül úgy zajlanak a dolgok, ahogy azt megálmodták. Ez nagyon lehangoló tud lenni, mivel ha a partner nem éppen egy smár bajnok, az eléggé el tudja rontani a pillanat varázsát.

Ennek elkerülése érdekében nem árt tisztában lenni egy-két dologgal, hogy mit szabad és mit nem szabad csinálni csókolózás alkalmával. Ha ezeket betartjátok, biztosak lehettek benne, hogy a partner nem fog sírva elrohanni tőletek.

Kellemetlen szagú lehelet.

 

Ha az alapoktól akarunk indulni, akkor nem is kérdés melyik a legfontosabb tevékenység csókolózás előtt. Bizony a fogmosás és a nyelvtisztítás. Senki sem szeret olyan emberrel smárolni, akinek bűzlik a szája.

Kéz tartás.

A nők nem csak azt szeretik érezni, hogy jól csókolsz, hanem azt is, amit közben érzel. A kezed elhelyezkedése, sok mindent elárulhat az érzéseidről. Például ha enyhén érsz hozzá az arcához, mélyebb érzelmeket táplálsz iránta, ha a derekát öleled át, akkor nem akarsz tőle elválni.

Ne használj túl sok nyelvet csókolózás közben.

A nyelves csók sok mindent elárulhat a szándékaidról, de nem kell túlzásba esni. Ha lehet ne tuszkold le a nyelved a partnered torkán, mert lehet, hogy ő pont nem erre vágyik, hanem apró érzéki puszikra.

Vigyázz, hogy ne terítsd be a párod túl sok nyállal.

Csókolózásnál figyelj arra, hogy ne kerüljön át túl sok nyál a partner szájába vagy egyéb testrészére. Próbáld folyamatosan visszanyelni a felhalmozódott szájnedvet.

Lehetőleg ne ronts ajtóstul a házba, és ne legyél durva.

Nem minden lány szereti, ha a férfi letámadja őket. Célszerű lassan kipuhatolózni, hogy mikor engedhetsz meg magadnak többet. Figyelj a partner reakcióira és ha nem tiltakozik akkor zöld utat kapsz.

Gondold át a következő lépést.

A legtöbb ember a pillanat hevében nem tud logikusan gondolkozni ezért akkor is beleáll egy csókolózásba, ha épp nem érez semmit a másik iránt. Viszont, amint véget ér a varázs sokan elgondolkodnak azon, hogyan tovább. Jó tanács, ha nincsenek benned komolyabb érzelmek a partner iránt, inkább ne csókold meg ezzel is elkerülsz egy kellemetlen beszélgetést.

Ne nyomd bele az arcodat a partner arcába.

A legtöbb nő szereti a szenvedélyességet, de az egy egészen más történet, amikor belenyomod az egész arcodat az arcába csókolózás során. Ez se nem kényelmes se nem praktikus. Ha így csókolod meg a lányt, akkor biztos lehetsz benne, hogy hamar be akarja fejezni a pusziszkodást. Ha nem akarod elűzni magadtól, akkor itt az ideje gyengéd üzemmódba kapcsolni.

Most Popular

Recent Comments